Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie start fietsverlichtingscontroles

Toegevoegd: 01-11-2011, 17.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland start vanaf aanstaande zaterdag in Middelburg weer met de fietsverlichting controles. Er zal dagelijks in de ochtend- en avonduren gecontroleerd worden op de fietsverlichting.

Dit jaar tot 19 september zijn er voor niet (goed) werkende fietsverlichting al een kleine honderd boetes uitgeschreven. De politie benadrukt dat het gaat om algemene controles die niet specifiek op scholieren gericht zijn.


Een boete voor geen of slechte fietsverlichting kost 40 euro. Voor kinderen onder de 16 jaar is dit de helft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (2-11-2011 om 13:00)
Dit is ook gewoon burger pesten mensne nog meer geld uit hun zak slaan waarom geen preventief controle en waarschuw eerst schrijf daarna boete uit maar nee das nl he gelijk bekeuren laat de burger nog maar meer betalen dieven da zijn het
Marijke (2-11-2011 om 09:47)
Waarom kinderen onder de zestien maar de helft betalen. Ook hier geldt het volle pond betalen. De ouders zijn óók verantwoordelijk voor deugdelijke fietsverlichting. Kinderen zijn de meest kwetsbare groep in het verkeer dus nogmaals: ouders trek jullie plan en zorg voor je kinderen!!
Kloetinge (2-11-2011 om 09:30)
Nee, dan moet je zondagsavonds tussen half 8 en 8 uur gaan controleren in Kloetinge of de kapelseweg, dan heb je pas vangst. Een hele stoet gaat er dan voorbij. Dit is al bijna een heel jaar!! Waarom???????
Arie (2-11-2011 om 07:51)
Triest altijd, mensen die anderen boetes toewensen of politieconfroles toejuigen, spreek zelf liever je medeburger aan op onveilig gedrag ipv de poitie de kolen uit het vuur te laten halen. Je ziet dus zelf dat er iets niet goed zit blijkbaar, maar je gaat er niks van zeggen. Nee, dat helpt.
Loes (2-11-2011 om 05:58)
Er zijn er genoeg die zonder licht rijden, @autofreak als de fietser fout is, dan is echt de automobilist niet altijd de pineut. ik spreek uit ervaring. politie kan overal tegelijk zijn he mensen.
Moosie (2-11-2011 om 04:39)
Is het niet beter echte criminelen te vangen zoveel misdaden worden nooit opgelost laat ze hier hun tijd (geld) en energie insteken
Cookie-instellingen beheren