Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie start fietsverlichtingscontroles

Toegevoegd: 01-11-2011, 17.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland start vanaf aanstaande zaterdag in Middelburg weer met de fietsverlichting controles. Er zal dagelijks in de ochtend- en avonduren gecontroleerd worden op de fietsverlichting.

Dit jaar tot 19 september zijn er voor niet (goed) werkende fietsverlichting al een kleine honderd boetes uitgeschreven. De politie benadrukt dat het gaat om algemene controles die niet specifiek op scholieren gericht zijn.


Een boete voor geen of slechte fietsverlichting kost 40 euro. Voor kinderen onder de 16 jaar is dit de helft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boris (1-11-2011 om 21:49)
Kunnen ze ook dan niet gelijk bij de ouwe camping van middelburg s'morgens staan kunnen ze alle fietsers die over het bospad fietsen ook een boete geven slaan ze gelijk een dubbelslsag.
Jaap Verkeer (1-11-2011 om 21:40)
Ik dacht dat politiek Den haag dit soort "pestboetes"niet meer wilde? Ze hebben daar liever dat fietsers overreden worden lijkt het. Als de politie toch bezig is kunnen ze dan ook wat doen aan de bovenmatige hoeveelheid slik op de weg? het is rond Goes LEVENSGEVAARLIJK
Autofreak1981 (1-11-2011 om 19:55)
Goed werk alleen nu nog bij de kruispunt van af de brug richting a.h. en de kruispunt NW vlissingseweg richting brandweer kazerne rijden ze vaak door rood en zonder ligt voor je het weet heb je er 1 op je moterkap en wie is de pineut de auto mobilist.boetes mag wel hoger van mij betreft.
Arno (1-11-2011 om 19:30)
Goeie aktie. De tweewielers zonder licht zijn amper te zien in het donker.
R witte (1-11-2011 om 19:30)
Jammer dat het alleen in Middelburg is. Ook in Zeeuws-vlaanderen is dat hard nodig! Laat ze meteen ook eens de fietsers bekeuren (jongeren maar ook veel ouderen!!) die denken dat zij geen hand uit hoeven te steken als ze afslaan!
Piet (1-11-2011 om 19:03)
Ik had liever gelezen: "politie start actie tegen veroordeelden die hun straf nog niet uitgezeten hebben" om maar iets te noemen.
Cookie-instellingen beheren