Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man in invalidenvoertuig rijdt door na ongeval

Toegevoegd: 03-11-2011, 18.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Donderdagmiddag rond 14.45 uur reed een 14-jarig meisje uit Middelburg over de Londensekaai in haar woonplaats. Ter hoogte van het zebrapad bij de Segeersstraat werd zij ingehaald door een man in een invalidenvoertuig.

Tijdens het passeren raakte de spiegel van het invalidenvoertuig het meisje, hierdoor kwam zij ten val. De bestuurder van het invalidenvoertuig stopte vervolgens, omdat er iemand overstak op het zebrapad, keek even om naar het meisje, maar bekommerde zich niet om haar en reed vervolgens gewoon door.


De 14-jarige is weer op de been geholpen door de bestuurster van een grijze Ford Ka en een buitenlandse mevrouw. Mogelijk hebben deze dames iets gezien van het ongeluk. Het meisje heeft pijn aan haar pols en been als gevolg van de aanrijding, ook is haar telefoon beschadigd. De bestuurder van het invalidenvoertuig was een oudere (blanke) man met grijs haar. Hij droeg een bruine pet.

Mochten er getuigen zijn van deze aanrijding (bijvoorbeeld de twee dames die het meisje geholpen hebben) dan worden zij verzocht zich te melden op het politiebureau in Middelburg, of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peelander (5-11-2011 om 20:11)
De mensen die met pensioen zijn dus alle tijd hebben dringen in de winkel vaak voor omdat ze haast hebben. zal op de weg soms ook zo zijn blijkbaar. ach moet zelf ook nog oud worden.
Abczeeuw (4-11-2011 om 13:33)
Mijn vader zegt altijd, als ik weer eens verbaasd ben om onbeschoft gedrag van ouderen, als iemand vroeger een eikel was is hij het ook als hij bejaard is! Helaas is dat wel de generatie die loopt te schreeuwen dat de normen en waarden zo verdwenen zijn!
Zeeuwse inwoner (4-11-2011 om 13:08)
En dan zeggen ze wat over de jongeren, de ouderen zijn net zo erg.Wij hadden er over laatst ook bijna een oudere op onze kap,omdat hij zonder op of om kijken de van de stoep de straat op reed.
IK (4-11-2011 om 11:53)
En maar mopperen op de zogenaamde jeugd van tegenwoordig. Ik wetk ik een verzorgingshuis als je daar het gedrag van ouderen ziet verbaasd mij dit eigenlijk niks. Tis schandalig dat men zo doet. DE OUDEREN VAN TEGENWOORDIG
Jan (4-11-2011 om 11:33)
Dit heeft niets te maken met oud of jong, het is gewoon een kwestie van normvervaging. voorlopig twee maanden huisarrest en alleen nar buiten om bijv. schoolpleinen schoonmaken, hulpbehoeftigen helpen oid. Is gebrek aan opvoeding en gebrek aan strafmaatrgelen een reden/ oorzaak ?.
Sam (3-11-2011 om 20:01)
Het lijkt of dit normaal is. Deed van de week mijn scooter op slot, ik kon nog net opzij springen anders had een scootmobile mij vol geraakt. En maar schelden op de jeugd! Schande gewoon.
Cookie-instellingen beheren