Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verdacht van aanzetten tot prostitutie

Toegevoegd: 22-11-2011, 18.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft een week geleden, op 15 november, een 28-jarige man uit de gemeente Middelburg aangehouden op verdenking van het aanzetten tot prostitutie van enkele vrouwen.

De man maakte via contactsites op internet kennis met zijn slachtoffers en ging vervolgens een korte liefdesrelatie met hen aan. Al vrij snel toonde hij zijn ware bedoelingen en manoeuvreerde zijn slachtoffers de prostitutie in. De diensten van de slachtoffers werden door de verdachte door middel van advertenties op internet sexsites aangeboden, hij maakte vervolgens telefonisch afspraken met belangstellenden en hield het verdiende geld voor zichzelf.


Inmiddels hebben twee vrouwen bij de politie aangifte gedaan tegen de 28-jarige Middelburger. Omdat niet uitgesloten wordt dat meer vrouwen door hem zijn misbruikt doet de recherche nog nader onderzoek naar zijn wandelgangen.

Vrouwen die aanslaan op bovenstaande informatie en vermoeden dat ook zij slachtoffer zijn van deze verdachte worden verzocht zich te melden bij de politie. Bellen is ook mogelijk via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (23-11-2011 om 00:03)
Je zou toch zeggen: er gebeurt genoeg rottigheid om ons heen om een beetje meer alert te zijn op je eigen veikugheid. Toch lukt het nog steeds door enkele smoesjesmakers vrouwen te misbruiken en onder druk te zetten, ja zelfs om prostituƩ te worden. Niet te geloven. dames denk aan je waardigheid.
Arie (22-11-2011 om 22:45)
Graag deze man vastzetten voor langere tijd.
Pjotr (22-11-2011 om 20:44)
Zulke mensen moet je gewoon een paar jaar vastzetten voor mensenhandel, want dat is het gewoon. Niet flauw met aanzetten tot proatitutie maar inzetten op mensenhandel
Waldo (22-11-2011 om 20:23)
T verbaast me dat er nog steeds meisjes/vrouwen zijn die hierin trappen (zo blind kan de liefde toch niet geraken....), sorry hoor... dames veel sterkte. Een vuile schoft is het, justitie doe er iets aan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren