Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer was bewoner (83)

Toegevoegd: 01-12-2011, 17.59 uur
Het slachtoffer is de 83-jarige bewoner van het huis.
Het slachtoffer is de 83-jarige bewoner van het huis.
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Roland de Jong
RITTHEM - De man die woensdagavond om het leven kwam bij de brand in Ritthem is de 83-jarige bewoner. Dat meldt de politie.


Het slachtoffer bevond zich in het huis aan de Ritthemsestraat toen rond 21.25 uur werd ontdekt dat er brand woedde. Er werd snel opgeschaald, maar toen de brandweer ter plekke kwam stond het pand al in lichterlaaie. De brandweer heeft tijdens de bluswerkzaamheden het lichaam van een man gevonden.

Vanochtend is bij daglicht gestart met het onderzoek naar de oorzaak van deze dramatische brand. Technisch rechercheurs hebben vandaag lange tijd onderzoek gedaan.  Wanneer de resultaten bekend worden, is nog niet bekend.

Technisch onderzoek heeft uitgewezen dat er bij de dood van de man geen sprake is van een misdrijf.

Zie ook:
- Dossier 'Fatale branden in Zeeland'
- Onderzoek naar fatale brand Ritthem (01-12-2011)
- Dode bij grote brand in Ritthem (30-11-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (2-12-2011 om 13:18)
Heel triest. @Lisa, als jij hiervan op de hoogte was, waarom heb jij dan geen actie ondernomen om die man hulp te bieden of instanties te informeren over die zorgelijke situatie van zijn woonomgeving.
Lisa (2-12-2011 om 07:37)
Dan stond z,n houtkacheltje nog te branden en is ie vast in slaap gevallen, en heeft de troep op de grond vlam gevat, geen mens die die hem hielp(hulp) of waarschuwde, heel zijn zijn huis (vloer, meubels) was bezaaid met kranten en folders en troep,dat zou een vermoeden kunnen zijn.
Jan (1-12-2011 om 21:58)
Rust zacht david.
Cookie-instellingen beheren