Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaar mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 23-12-2011, 14.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Afgelopen zondag kwam er omstreeks 03.50 uur een melding binnen bij de meldkamer van de Zeeuwse politie. Er zou een mishandelde man op straat liggen op de Nieuwendijk.
 
Agenten van de Zeeuwse politie gingen meteen ter plaatse en troffen inderdaad een man aan, liggend op straat. De man was niet helemaal goed bij kennis, hij viel vaak weg en had diverse verwondingen over zijn hele lichaam. De ambulance is gewaarschuwd en de man is overgebracht naar het ziekenhuis. Het bleek te gaan om een 54-jarige Vlissinger.
 
Hij had klappen en schoppen gekregen, vermoedelijk na een woordenwisseling die begonnen was in een horecagelegenheid op de Nieuwendijk. De gewonde man heeft, vanwege zijn verwondingen, niet eerder aangifte kunnen doen dan vandaag.
 
Agenten die de zaak in onderzoek nemen, willen graag in contact komen met getuigen van deze mishandeling. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Vlissingen, of bellen met 0900 8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascal (25-12-2011 om 11:58)
Nederland vliegt achteruit! Zo ook Vlissingen! Is een ware ghetto aan het worden. Uitgaan is binnen tien jaar niet meer mogelijk, Let maar op...De mens word gekker en gekker!
Brian (25-12-2011 om 00:10)
@Karel, Gezellig in Vlissingen ? Denk dat er overal de zelfde problemen zijn he ?
Marijke (24-12-2011 om 08:19)
Wanneer de drank is in de man.............!!!!
Zeeuw (23-12-2011 om 20:46)
Nou Jeroen, het is nog maar de vraag of ze die beelden dan gaan gebruiken! Stel je voor als je iemand z'n privéleven schend!!!!!
Marga (23-12-2011 om 15:35)
@Jeroen je moet geen slapende honden wakker maken. Zo waarschuw jij het tuig nog ook! Wens de 54 jarige man sterkte en ik hoop dat deze flinke jongetjes die niet tegen drank kunnen heel snel in Torentijd terecht komen en daar tot volgend jaar door mogen brengen. Laffe A-sociale lui bah!
Jeroen (23-12-2011 om 14:35)
Ik zag gister dat ze een camara ter hoogte hoek bloemenlaan/frietzaak geplaatst hadden, staan er geen camera's in het centrum waar de Politie op terug kan vallen..? Sterkte aan de man.
Cookie-instellingen beheren