Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 457 km

Doorrijder meldt zich op bureau

Toegevoegd: 28-12-2011, 22.20 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - De automobilist die zaterdag was doorgereden na een aanrijding met een fietser in Bruinisse heeft zich afgelopen maandag gemeld op het politiebureau.

Het gaat om een 73-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Hij kon zich van de aanrijding niets herinneren, mogelijk had hij een black-out. Maar omdat hij op hetzelfde tijdstip over de Langeweg had gereden en zijn auto was beschadigd, kwam hij zich melden.


Uit sporenonderzoek aan zijn auto is gebleken dat hij wel degelijk de veroorzaker was.

Zie ook:
- Automobilist rijdt door na aanrijden jongen (25-12-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (29-12-2011 om 09:03)
Is dat niet een beetje gevaarlijk met zo`n iemand op de weg, als je niet meer weet, als je van A naar B gaat, en dan niet meer weet wat er gebeurd is onderweg, nu is het nog redelijk afgelopen met die jongen, had nog veel erger kunnen zijn, maar stoppen met auto rijden met deze bejaarde.
Vraagteken? (29-12-2011 om 08:42)
Wil niet oudere mensen afvallen maar het gebeurd steeds vaker ik vind de meeste oudere mensen ook niet echt bekwaam om achter het stuur te zitten en als jij een black out heb dan lig je ook snel in de kreukels lijk mij sterk dat die zich er niets van kan herrinneren
Francoise (29-12-2011 om 07:26)
Dan lijkt het me verstandig dat deze meneer geen auto meer gaat rijden........
Peter (29-12-2011 om 04:30)
Deze snap ik niet helemaal.hij weet dat die ronddat tijdstip daar was maar weet niet dat die een aanrijding heeft gehad.een black out ja ja.misschien een borreltje te veel op?
Down Town Old Village (29-12-2011 om 00:36)
Netjes van die ouwere Meneer,het is al erg genoeg dat de aanrijding is gebeurd,alleen ik lees er niks over dat deze man geheel vrijwillig na enig nadenken zich heeft gemeld op het bureau.Veel beterschap voor het slachtoffer,en de chauffeur,misschien rijbewijs achterlaten op het bureau...............
Vlissinger (29-12-2011 om 00:24)
Deze beste man zou zich moeten laten controleren...voor een ander EN zijn eigen veiligheid!
Cookie-instellingen beheren