Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers onderuit door gladheid Goes

Toegevoegd: 27-01-2012, 11.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes zijn vanochtend als gevolg van plaatselijke gladheid enkele fietsers onderuit gegaan. Er is ook een ambulance ingezet.


De valpartijen vonden volgens de politie met name plaats bij de rotonde op de kruising Fruitlaan - Anthony Fokkerstraat - Van Hertumweg. Rond 08.25 uur moest er ook een ambulance aan te pas komen.

Op verzoek van de politie heeft de gemeente Goes extra gestrooid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas (27-1-2012 om 16:46)
Ze waren wel degelijk gewaarschuwd door meteo maars trooien liever in het weeekend
Hulstenaar (27-1-2012 om 16:31)
Ook in Hulst was het vanmorgen plaatselijk spiegelglad. Ben helaas getuige geweest van een fietster die vlak voor me een enorme smak maakte en flink gehavend was. 40 meter verder was wel gestrooid door het waterschap.
Febe (27-1-2012 om 16:27)
Deze winter al de tweede keer dat er op een morgen zulke gladheid op mn de fietspaden is dat er vele ongelukken en bijna ongelukken ontstaan. Wanneer je je profileert als fietsstad, mag je op z'n minst verwachten dat de veiligheid voor fietsers voorop staat!
Motorfreak (27-1-2012 om 16:22)
@Goessje........als iedereen nu eens normaal fietst en een beetje aanpast aan het fenomeen ''winter'' dan is er niks aan de hand, ik ben met de motorfiets ook daar om die tijden gereden en gewoon aangepast en zonder rottigheid op me werk aangekomen!
Hans (27-1-2012 om 16:03)
Goessje: waar je eigen verantwoordelijkheid? Als het koud is, dan kan het glad zijn. En toevallig fiets ik elke dag over die rotonde, en alleen op dat stuk van mijn fiets routte was het glad ja, de rest nergens wat van gemerkt. Mensen lopen gelijk maar te mekkeren als het ergens opeens glad is.
Mar (27-1-2012 om 15:06)
Van mij mag de gemeente aansprakelijk worden gesteld voor de onstane schade
Cookie-instellingen beheren