Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers onderuit door gladheid Goes

Toegevoegd: 27-01-2012, 11.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes zijn vanochtend als gevolg van plaatselijke gladheid enkele fietsers onderuit gegaan. Er is ook een ambulance ingezet.


De valpartijen vonden volgens de politie met name plaats bij de rotonde op de kruising Fruitlaan - Anthony Fokkerstraat - Van Hertumweg. Rond 08.25 uur moest er ook een ambulance aan te pas komen.

Op verzoek van de politie heeft de gemeente Goes extra gestrooid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schijffers (27-1-2012 om 13:18)
In het stuk rond de tv toren was echt mega gestrooid! Jammer dat de gemeente wel zijn eigen buurtje onderhoud maar de rest niet! Is overigens altijd zo. Daar waren ze ook elke dag bladeren aan het ruimen maar voor de rest liet aardig te wensen over!
*** (27-1-2012 om 12:36)
Valt op dat dit regelmatig gebeurt. Goes moet eens leren strooien. Vorige keer konden ze er niet veel aan doen maar deze keer duidelijk wel. Is t zout niet op is t wel de laksheid van gem. goes. Schadeclaim indienen zou ik zeggen !
Goessje (27-1-2012 om 12:10)
Het was er echt spekglad en er was helemaal nog niets gestrooid. Gemeente goes moet eens leren naar het weerbericht te luisteren, Of kost ze dat ook al teveel ? wel geld voor onzinnige verkwisting, maar de veiligheid en gezondheid van haar burgers ? die mogen op hun gezicht vallen dus.
Cookie-instellingen beheren