Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Conducteur mishandelt reizigster in Goes

Toegevoegd: 12-02-2012, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) stelt een onderzoek in naar aanleiding van incident dat plaatsvond op zaterdag 11 februari omstreeks 14.40 uur op het station in Goes.

De politie Zeeland hield een 48-jarige hoofdconducteur aan die wordt verdacht van mishandeling van een 23-jarige reizigster uit Schiedam, nadat zij was uitgestapt in Goes. De mishandeling vond plaats na het uitschrijven van een uitstel van betaling en een woordenwisseling, in de trein van Amsterdam naar Vlissingen, over het rijden zonder geldig vervoersbewijs.     


Meerdere getuigen hebben zich bij de politie gemeld. Getuigen, die de politie nog niet hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de Spoorwegpolitie in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M1 (14-2-2012 om 15:17)
@Frans mee eens. Hoe zou er gereageerd zijn als er in plaats van "23 jarige reizigster uit Schiedam" had gestaan "23 jarige jongeman met antilliaans / marokkaans uiterlijk uit Rotterdam-Zuid"??
Frans (14-2-2012 om 13:33)
Nou nou, wat een opwinding. Ik lees nergens dat er is geslagen. Het kan ook wel een duwtje geweest zjin, of een vastgepakte arm. Mensen krijsen nogal snel "mishandeling" tegenwoordig. 23 jaar uit Schiedam, zal wel weer een lekkertje geweest zijn. Ik ben benieuwd naar de afkomst van deze passagier.
Stavenissenaer (13-2-2012 om 15:13)
De NS staat altijd al zo geweldig aangeschreven, omdat ze betrouwbaar zijn nooit vertraging hebben en geen hinder van de winter ondervinden. NIET DUS!! Nu gaan ze hun energie in agressie uiten tegenover een jonge dame. Ben het met iedereen eens, je moet een geldig vervoerbewijs hebben. Dit is te gek
Walter (13-2-2012 om 12:12)
Zal wel een erg vriendelijk vrouwtje geweest zijn. Een foute aktie van haar zal wel een tegen-reactie opgeroepen hebben. Je moet je zeker laten krabben door een valse kat of laten stompen! BAF, terug doen lijkt me erg lastig te onderdrukken in zo'n situatie.
Marco (13-2-2012 om 11:56)
- kopen, dan moet je zelf knippen bij zo'n kastje...waarom? Is toch de taak van de conducteur, of heb ik 't verkeerd? Makkelijke baan, hunn worden wel uitbetaald. Gevaarlijke baan? Daar maken ze het zelf naar met dit soort gedrag. Ik heb nog meer te zeggen maar ga ik niet doen....ajuu!
Marco (13-2-2012 om 11:52)
Deel2. Maar het kaartje vergoed krijgen ho maar. Ik blijf het zeggen ik wou dat het als vroeger ging, conducteur had stapels kaartjes bij en kon je dan kopen, raakte t bijna op gingen ze in hokje andere halen, kwam hij/zij niet, gratis ritje, maar nu....koop je voor janl*l. Zonder datum -
Cookie-instellingen beheren