Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Conducteur mishandelt reizigster in Goes

Toegevoegd: 12-02-2012, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) stelt een onderzoek in naar aanleiding van incident dat plaatsvond op zaterdag 11 februari omstreeks 14.40 uur op het station in Goes.

De politie Zeeland hield een 48-jarige hoofdconducteur aan die wordt verdacht van mishandeling van een 23-jarige reizigster uit Schiedam, nadat zij was uitgestapt in Goes. De mishandeling vond plaats na het uitschrijven van een uitstel van betaling en een woordenwisseling, in de trein van Amsterdam naar Vlissingen, over het rijden zonder geldig vervoersbewijs.     


Meerdere getuigen hebben zich bij de politie gemeld. Getuigen, die de politie nog niet hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de Spoorwegpolitie in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ontslag (12-2-2012 om 23:14)
Ontslaan die man. natuurlijk wil je graag je baan uitvoeren maar dit gaat te ver.
Johny (12-2-2012 om 16:28)
Hoe zou dat nu komen ? Toch weer een grote bek opgezet door een volkomen terechtgewezen passagier. Eindelijk een man die optreedt. Voordragen die man voor betoonde moed. Jammer dat er geslagen moest worden maar de meesten verdienen dit toch wel.......
The expert (12-2-2012 om 16:27)
Lekker is dat,nu krijgt de conducteur straf die een zwart-rijdster aanhoud. omgekeerde wereld lijkt me...
Cookie-instellingen beheren