Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Conducteur mishandelt reizigster in Goes

Toegevoegd: 12-02-2012, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) stelt een onderzoek in naar aanleiding van incident dat plaatsvond op zaterdag 11 februari omstreeks 14.40 uur op het station in Goes.

De politie Zeeland hield een 48-jarige hoofdconducteur aan die wordt verdacht van mishandeling van een 23-jarige reizigster uit Schiedam, nadat zij was uitgestapt in Goes. De mishandeling vond plaats na het uitschrijven van een uitstel van betaling en een woordenwisseling, in de trein van Amsterdam naar Vlissingen, over het rijden zonder geldig vervoersbewijs.     


Meerdere getuigen hebben zich bij de politie gemeld. Getuigen, die de politie nog niet hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de Spoorwegpolitie in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (13-2-2012 om 11:45)
Wat is dat nou expert en John? Jullie hebben zeker een ov, ik koop jaren voor niks een kaart en conducteuren lopen gewoon voorbij of ik stap in terwijl hun daar ook staan hadden ze gelijk mijn kaart kunnen knippen, nee wat doen ze, lopen door. Zodra geen kaart heb lopen ze te zeiken, net als jullie
Pcm (13-2-2012 om 10:34)
@johny ben je niet goed wijs met je voordragen voor betoonde moed?! Die man heeft een passagier geslagen! Dit kan absoluut niet!! Inderdaad ontslaan die man met een dikke boete op zak en zorgen dat hij nooit meer in de dienstverlenende sector aan het werk komt! Dit gaat veel te ver, belachelijk!
I. colak (13-2-2012 om 10:31)
Deze conducteur moet onmiddelijk ontslagen worden, want zo een persoonlijkheid is niet gewenst in deze samenleving. Dat je een vrouw slaat laat nog eens zien dat je zielig persoon bent.
K (13-2-2012 om 09:41)
Hoe kan zo'n iemand in zo'n functie werken?, ze zijn er om op kaartjes te controleren en de orde te bewaken. ipv voor wanorde te zorgen. ik vind dat hij ook vervolgd mag worden voor mishandeling. helaas hoor je steeds vaker dat een ambtenaar geweld gebruikt om z'n macht te laten gelden. laf hoor
Milo (13-2-2012 om 06:33)
Gelijk (ver)oordelen voor dat het echte verhaal gehoord is. Dat is makkelijk.
Kiki01 (12-2-2012 om 23:35)
@Johny, de conducteur dient z'n handen thuis te houden. Totaal ongeschikt voor de uitoefening van een baan in de dienstverlenende sector. Wat er ook gebeurt: Je dient je te beheersen. Wat mij betreft, de laan uit sturen deze incapabele conducteur.
Cookie-instellingen beheren