Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

OM wil drugsgeld naar staatskas

Toegevoegd: 02-04-2012, 19.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 69-jarige man uit Aardenburg heeft volgens het Openbaar Ministerie in Middelburg ruim 23.000 euro verdiend met drugsactiviteiten. En omdat dat met crimineel geld is, moet het in de staatskas worden gestort, zo vindt het OM.  


Op 14 oktober 2010 werd de man door de Middelburgse rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar, waarvan acht maanden voorwaardelijk. Er was 42 maanden gevorderd. De man, die al eens eerder voor een opiumdelict is veroordeeld, werd schuldig bevonden aan de handel en uitvoer naar België van cocaïne en speed. Dat hij ook in XTC zou hebben gehandeld achtte de rechtbank niet bewezen. 

Hoeveel precies de Aardenburger moet betalen maakt de rechtbank over enkele maanden bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T. R. (2-4-2012 om 22:51)
Juist alles wat met drugs geld is verdiend of aangekocht is zoals huizen, dure auto's, jachtboten etc. in de Staats kast ermee, hoeven wij minder belasting centen te betalen. Softdrugs etc. zou via de apotheker verkocht moet worden en dat de Overheid de leverancier is. Bannen we alle coffeshops uit.
Olivia (2-4-2012 om 21:18)
@ jan helemaal gelijk
Jan (2-4-2012 om 21:07)
Wat storten in de staatskas ik hoop dat ze niet gek geworden zijn. ,dat geld moeten ze aan de afkicks klinieks worden geschonken want DAAR HEBBEN ZE HET HARDER NODIG DAN IN DEN HAAG want die storten het weer naar Griekenland dus niets storten OM wel naar de klinieken als je een menselijk bent
Cookie-instellingen beheren