Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen vervolging medewerker opvang

Toegevoegd: 06-04-2012, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De 24-jarige KOW-medewerker die werd beschuldigd van ontucht wordt niet vervolgd. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) zojuist gemeld.

De man werd op 7 februari aangehouden. Hij zou vanuit zijn functie als medewerker van kinderopvang Tuimelaar in Vlissingen ontucht hebben gepleegd met een 3-jarig meisje. De ouders van dat meisje deden aangifte. De man werd dezelfde dag nog aangehouden. Hij werd op 10 februari weer vrijgelaten omdat het OM geen reden zag de man nog langer vast te houden.


Volgens het OM heeft het ingestelde onderzoek niet geleid tot een verdere onderbouwing van de verdenking. Ook zijn er geen nieuwe aangiften tegen de man gedaan. Er is daarom volgens het OM onvoldoende reden de Middelburger te vervolgen.

De medewerker de ouders van het meisje zijn geinformeerd over het besluit van het OM. Ook de ouders en verzorgers van andere kinderen op kinderopvang Tuimelaar zijn inmiddels in kennis gesteld.
 
Zie ook:
- Verdachte ontucht vrijgelaten (10-02-2012)
- Medewerker opvang opgepakt om ontucht (07-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sassenaar (7-4-2012 om 00:54)
Wie zegt dat het niet waar is???? Er staat te weinig bewijzen.. Als jij misbruikt ben staat toch ook niet heel kudde olifanten erop te kijken?!
Robin (6-4-2012 om 23:45)
Nou Wim, waaruit blijkt dat het niet waar is? Er is nog niets bewezen namelijk. Soms kunnen er dingen gedaan zijn, zonder dat er bewijzen zijn. Het lijkt mij sterk dat een 3-jarig kind zo'n verhaal verzint, maar je weet maar nooit. Ik hou alle opties open...nog steeds
Wim (6-4-2012 om 20:03)
Gelukkig voor de medewerker. Ik hoop echter dat de medewerker een flinke schadevergoeding gaat eisen bij de "ouders". Tis al eerg genoeg dat zoiets gebeurt en dan blijkt het niet waar te zijn. Ongehoord. Sterkte aan de medewerker en zijn collega's
Marijke (6-4-2012 om 19:00)
Wat een tragedie. Zou een 3-jarig kind haar ouders kunnen vertellen over misbruik? Hoe is de vraagstelling naar het kind toe? De medewerker (lees verdachte) krijgt dit op zijn bordje. Er is maar één aangifte gedaan tot nu toe.Frappant!. Hopen dat hier het recht hier zal zegevieren!!!
Cookie-instellingen beheren