Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Ongeluk op A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 06-06-2012, 10.15 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Op de A58 bij Arnemuiden is vanochtend een ongeval gebeurd. Er was alleen sprake van een lichtgewonde.

Volgens de politie vond het ongeluk rond 07.30 uur plaats. Door nog onbekende oorzaak raakte een auto van de weg. De bestuurder liep nagenoeg geen letsel op.


Over de ontstane schade is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (7-6-2012 om 06:58)
Niemand die geleerd heeft zijn snelheid aan de omstandigheden aan te passen? En niemand die af en toe eens naar het profiel van zijn banden kijkt? Bij 8 mm profiel is er minder aan de hand dan bij 2 mm profiel. Op één iemand na is verder iedereen op zijn bestemming aangekomen.
G.Asgever (6-6-2012 om 23:46)
Maar we blijven wel met z'n allen 130 (en soms nog harder) rijden op dat bewuste stuk! Begrijp me goed, het is idd een slecht stuk, met name bij Arnemuiden, maar evenzogoed rijden er heel wat mensen als imbecielen, inhalen (in een bocht) op een nat wegdek met karrensporen! Jij bent "in controll"!
Mill (6-6-2012 om 17:49)
Klopt helemaal Danny, ik ook reed er langs toen het net gebeurd was en het is niet de eerste keer. Dat stuk weg is zo vreselijk slecht!
T. R. (6-6-2012 om 17:44)
De A58 en dan het gedeelte tussen Vlissingen/Goes en andersom is al jaren een slechtwegdek maar ze willen maar niet het wegdek vernieuwen er moet eerst een dodelijk ongeluk gebeuren voordat ze weer eens wakker worden geschut Rijkswaterstaat? of het Waterschap? aansprakelijk stellen voor de schade.
Ria (6-6-2012 om 16:30)
Juist danny, steeds hetzelfde liedje, en nog steeds wordt er niets aan gedaan.....zelfs geen bord neergezet voor aquaplanning. moeten we dát ook maar zelf gaan doen......
Rob (6-6-2012 om 16:11)
Die oorzaak was zeker duidelijk. (Zoals Danny zegt) Nogal wat water na die bui van iets over 7.00.. Geen ZOAB.. En een (flauwe) bocht..
Cookie-instellingen beheren