Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Man zwaar mishandeld door jongen

Toegevoegd: 25-06-2012, 20.25 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 76-jarige Goesenaar is maandagmiddag zwaar mishandeld door een 16-jarige plaatsgenoot.


De man bevond zich rond 15.30 uur bij zijn woning in de Frambozestraat, toen twee jongens met een rotvaart over het trottoir voor zijn woning fietsten. De man sprak de jongens aan en één van hen was daar kennelijk niet van gediend.

Hij zette zijn fiets neer en rende naar de 76-jarige toe. De jongen gaf de man een harde duw en daardoor kwam deze ten val. Door een getuige is de man overeind geholpen en er werd een ambulance gewaarschuwd. Ook de politie werd opgeroepen. De ambulancemedewerkers constateerden een gebroken heup en de man is naar het ziekenhuis gebracht.

Enige tijd later is de 16-jarige jongen door de politie aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en wordt daar op dit moment gehoord. De politie heeft inmiddels getuigenverklaringen opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesje (25-6-2012 om 21:19)
Zeker respectloos! ik ken de dader... meer kan ik niet zeggen want ik heb er toch geen goed woordje voor over! Buurman K. veel sterkte
Boze vrouw (25-6-2012 om 20:55)
Wat een naar bericht. Straf deze walgelijke crimineeltjes zo zwaar dat ze het voortaan uit hun zieke hoofdjes laten zich zo te gedragen. Ik neem aan dat de ouders hun verantwoording nemen en de blagen naar een strafkamp sturen. Beter laat dan nooit. Sterkte, mijnheer. Ik hoop dat u gauw hersteld.
John (25-6-2012 om 20:51)
Nou het moet niet gekker worden. sluit die jongens maar eens een tyd op .
Eucalipta (25-6-2012 om 20:36)
Lekker ventje, leve de opvoeding. Ik weet wel een passende straf, maar die wordt hier niet geplaatst.
Carolien (25-6-2012 om 20:34)
Weer zo'n respectloos incident. Kennelijk hebben deze jongens geen idee wat voor enorme concequenties dit heeft voor de man. Laat ze als werkstraf maar eens meelopen bij instellingen die deze mensen mogen verzorgen. Ik wens deze man en zijn familie veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren