Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaar mishandeld door jongen

Toegevoegd: 25-06-2012, 20.25 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 76-jarige Goesenaar is maandagmiddag zwaar mishandeld door een 16-jarige plaatsgenoot.


De man bevond zich rond 15.30 uur bij zijn woning in de Frambozestraat, toen twee jongens met een rotvaart over het trottoir voor zijn woning fietsten. De man sprak de jongens aan en één van hen was daar kennelijk niet van gediend.

Hij zette zijn fiets neer en rende naar de 76-jarige toe. De jongen gaf de man een harde duw en daardoor kwam deze ten val. Door een getuige is de man overeind geholpen en er werd een ambulance gewaarschuwd. Ook de politie werd opgeroepen. De ambulancemedewerkers constateerden een gebroken heup en de man is naar het ziekenhuis gebracht.

Enige tijd later is de 16-jarige jongen door de politie aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en wordt daar op dit moment gehoord. De politie heeft inmiddels getuigenverklaringen opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thomas (25-6-2012 om 22:36)
Werkstraf heeft weinig zin bij dit soort types, vinden ze alleen maar stoer om te vertellen aan de vriendjes, ze kunnen beter naar een internaat gestuurd worden voor een half jaartje..
Rick (25-6-2012 om 22:29)
Goesje, je kent de dader. Wacht het kereltje op een goed moment op en neem hem onverwacht te grazen, evt. met assistentie. Behandel zijn armpje waarmee hij geduwd heeft..... Succes!
T (25-6-2012 om 22:26)
Zo dan,vuile lafbek.tegenwoordig mag je niks meer zeggen.Beetje n ouder iemand zo in elkaar slaan.hoop dat ze jou n keer pakken op die leeftijd.En toch blijf ik t ook zeggen als ik naar de winkel loop en ze scheuren met de fiets over de stoep.Want denken ze wel,stelletje snotapen net uit de luiers.
Ikke (25-6-2012 om 22:01)
Allereerst heel veel sterkte voor die arme man,het zal je maar gebeuren.Tegen de dader zou ik zeggen.Kom hier een x op de stoep fietsen,lig je zo naast hem.Wat een ongelofelijke lafaard zeg.Van je eigen leeftijd kan je ze niet aan zeker?Bah,is echt misselijkmakend zo'n bericht,waar gaat dit naartoe?
Marijke (25-6-2012 om 21:46)
Geef die lummel maar net zo'n pak rammel asl hij die man heeft gegeven. Laat hem maar een week in Torentijd zitten om over zijn daden na te denken en daarna naar de man om zijn excuses aan te bieden. Ik geloof dat ik nog héél tolerant ben in dit vergrijp. Lafbek!!!
Kees (25-6-2012 om 21:24)
Hoezo een kort lontje,dan ben je wel een held hoor om dit bij iemand van die leeftijd te doen,wees maar blij dat het niet bij mij op de stoep was, lafaard dat ben je
Cookie-instellingen beheren