Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrander actief in Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2012, 13.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is een aanrander actief. Dinsdagavond werd op de Oude Vlissingseweg een meisje het slachtoffer van de man.


Volgens de politie gebeurde dat rond 22.10 uur. De dader heeft een mediteraans uiterlijk en een opvallend grote neus. De man was dinsdag gekleed in een rood t-shirt en een witte, korte broek. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar.

Verder is bekend dat de man dezelfde dag in Middelburg-zuid vermoedelijk meerdere jonge meisjes of vrouwen heeft aangesproken. Personen die dit is overkomen, worden eveneens verzocht contact op te nemen met de politie.

De afgelopen tijd komen meer meldingen binnen over aanrandingen van jonge vrouwen. Zij geven telkens hetzelfde signalement door. De politie hoopt aan de hand van oplettende getuigen, de man in de kraag te vatten.

De politie verzoekt eventuele getuigen van dit voorval zich te melden en te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (15-8-2012 om 13:56)
Ik geef me alle plezier op als undercover agent is er misschien eventueel een compositie tekening? hoop dat hij snel gepakt word voor dat er ergere delicten gaan voorvallen
T (15-8-2012 om 13:50)
Verdorie blijf met je poten van n ander af.... nu kan ik mn kind elke keer van school halen en brengen....omdat er een mafkees hier rond loopt.
Cookie-instellingen beheren