Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 107 km

Winkeldief betrapt in Mediamarkt

Toegevoegd: 31-08-2012, 22.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij de Mediamarkt op de Mortiereboulevard in Middelburg is vanmiddag een 24-jarige man uit Roemenië betrapt toen hij een diefstal pleegde met behulp van een geprepareerde tas.


De man had een fototoestel in de tas gestopt. Hij werd betrapt op dit feit door een zeer oplettende medewerker van de elektronicawinkel. De Roemeen werd aangehouden en is overgedragen aan de politie.

De man is naar het politiebureau gebracht. Daar is hij gehoord. Hij is nog niet in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rotte (1-9-2012 om 10:40)
Gewoon stemmen op de juiste partij dan krijg je 1000 euro, in 2014, alsof een kabinet het ooit een jaar uithoud in nederland. net een hoer, maar dan laat je je een heel jaar naaien voor dat geld. dus crinimaliteit is gewoon legaal, omkopen is gewoon normaal hier, dus niet zeuren over een kruimeldief
Nel W (1-9-2012 om 10:14)
Moet toch niet gekker worden Hoort deze niet bij die lui die bij de Jumbo in Goes bezig waren. Alles wat je van die lui terug kan pakken innemen en dan op blote poten over de grens zetten. In 1 woord tuig dat hiet komt om ons te belazeren.Van mij mogen echt de grenzen dicht!!!!!
Drees (1-9-2012 om 09:58)
Goed hoor, die open EU grenzen. stemt u ook weer voor geld uitdelen aan de buitenlandse criminelen en maffia ? dan krijgt u zoet na het zuur. echt waar, geen leugen hoor ! dit keer is het echt !
Tja (1-9-2012 om 09:41)
Een boef, die man....zeker, weg ermee.... Maar beste mensen: nu ook niet doen of alleen Oost Europeanen stelen, toch?
Herman (1-9-2012 om 09:26)
Dit soort figuren gelijk terug sturen naar Roemenie,en voor de rest van zijn leven bannen om naar Nederland te komen.
Samsom en Geert (1-9-2012 om 09:04)
Fijn hè, die open grenzen?
Cookie-instellingen beheren