Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 246 km

Winkeldief betrapt in Mediamarkt

Toegevoegd: 31-08-2012, 22.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij de Mediamarkt op de Mortiereboulevard in Middelburg is vanmiddag een 24-jarige man uit Roemenië betrapt toen hij een diefstal pleegde met behulp van een geprepareerde tas.


De man had een fototoestel in de tas gestopt. Hij werd betrapt op dit feit door een zeer oplettende medewerker van de elektronicawinkel. De Roemeen werd aangehouden en is overgedragen aan de politie.

De man is naar het politiebureau gebracht. Daar is hij gehoord. Hij is nog niet in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adviseur (1-9-2012 om 09:03)
Dweilen met de kraan open, die oosteuropeaanen ! Dank aan Den Haag, liggen daar te slapen in de 2e kamer!!!
Anja (1-9-2012 om 08:06)
Waarom moet er in dit bericht staan over welke winkel het gaat??? Is toch anders ook noit het geval want dan staat er.... diefstal in een winkel aan de .... straat/weg Roemeen overleveren aan Roemenie en daar straf uit laten zitten ipv hier in ons luxe gevangenishotel
Peter (1-9-2012 om 08:06)
Dit is een beroepsdief gelijk de bekeuring laten betalen. Geen geld op zak, zijn auto vorderen en gelijk het land uitzetten. Deze verpest het voor nette Oost Europeanen in Nederland. Harder aanpakken kijken hoelang het duurt voordat dit soort mensen niet meer hier wil komen.
Loes de poes (1-9-2012 om 07:58)
Zo ie zo al die roemenen en dat soort tuig moet je in de gaten houden,deze gelijk het land uittrappen... zij kregen geld toegestopt van de staat en wij maar belasting betalen en zulke stelen als ratten.dat klopt toch niet.
Gerda (1-9-2012 om 07:12)
Eerst de gevangenis in, en daarna terugsturen naar de land van herkomst. Laten ze daar maar stelen. En een verbod om naar Nederland terug te komen. Maar deze praktijken krijg je nu de grenzen zijn geopend, en zulke landen ( jammer genoeg ) tot de EU zijn behoren.
Jos (1-9-2012 om 01:51)
Weer zo'n Roemeen lang leve Europa mensen gooi nou eindelijk eens die grenzen dicht, en stop met dat idiote eurofiele gedoe dit word nooit wat.
Cookie-instellingen beheren