Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man valt door ruit bij arrestatie

Toegevoegd: 03-11-2012, 09.41 uur - Update: 03-11-2012, 12.09 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vrijdagavond in Hulst pepperspray gebruikt om een 17-jarige man aan te houden. De jongeman wordt verdacht van de handel in verdovende middelen.


De arrestatie van de 17-jarige man uit de gemeente Terneuzen vond even na 23.00 uur plaats in de Poorterslaan in Hulst. De aanhouding ging gepaard met een worsteling. Tijdens deze worsteling viel een van de agenten met de verdachte door een winkelruit.

Bij zijn aanhouding bleek de 17-jarige vijf gripzakjes met in totaal bijna vijf gram hennep bij zich te hebben. De jongen is naar Torentijd gebracht. Een 20-jarige inwoner van de gemeente Hulst probeerde de aanhouding te belemmeren en maakte om diezelfde reden ook kennis met pepperspray.

De man ging hierna een woning in de Churchillweg binnen waar agenten eerder die avond al een hennepgeur hadden waargenomen. De politie is hierop de woning binnengetreden en trof daar een hennepplant, lampen en potgrond aan. De politie heeft de drugs in beslag genomen. De 'wietplantage' is ontmanteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeannine (4-7-2016 om 15:42)
Waarom alleen in Hulst mogen ook wel eens in de dorpskern komen hier in Nieuw-Namen rijden elkaar voor hun sokken en dat zijn niet jongen snotneuzen maar al wat oudere personen en niet met hun auto maar met de fietste ach zo was boodschappen gaan doen in Kieldrecht Belgié komt daar iemand aan rijden waar van gekende is dat hij drugs verkoopt want zijn vader verkocht in de tijd voor 5 gulden voor een bollentje zie ik de havenpolitie was om een belegde broodje komt voorbij claxoneerd naar de politie en de politie zwaai terug maar ja is bij de brandweer en kan luisteren als je begrijp wat ik bedoel ik wel zeggen ze kunnen hem nooit betrappen want hij heeft het niet hij spande wel een andere voor zijn karrentje
Pietjuh (4-11-2012 om 18:15)
Wat een geleuter altijd dat gedrag aan ouders ligt,kom op zeg.Al doe je als ouder nog zo je best,je ze doen toch dingen waar je als ouder geen grip op hebt Je bent jong en verlegd je grenzen nou en?.Mensen die hier de schuld aan ouders geven zijn hun eigen jeugd vergeten zeker,je was net als nu.
Hendrik (4-11-2012 om 16:45)
Goed werk hoor politie! Weer 5 gram wiet gejat. En als hij een vuilniszak vol had en een geweer??? Hadden julie hem dan ook gepakt? Ja??? Hmm raar dat de big boys nog rondlopen dan... Ga zo door! Dan komt het vast goed
Ed (4-11-2012 om 13:54)
Nou nou een hennepplant, wat is er gebeurt met het gedoogbeleid en 5 gram van een 17-jarige afpakken en dan knuffelend door een ruit vallen. Accuraat politieoptreden hoor... Ze zouden beter deze ''kruimeldieven'' laten gaan en achter de grote mannen aan gaan.
Marco (4-11-2012 om 13:45)
2. Zodra het/de kind(eren) ouder /iszijn geworden kunnen ze zelf een keuze gaan maken met wat ze willen doen met hun leven, studie, samen wonen en de ouders zullen steeds helpen als ze in de problemen zitten, maar met dit verwachten (sommige) ouders niet.
Marco (4-11-2012 om 13:43)
1. Piet, daar moet jij nou echt mee ophouden dat het aan de ouders ligt, ieder ouder verwacht niet dat hun kind een dealer, pedo, crimineel en of moordernaar is geworden. Van kleins af aan proberen ouders het beste voor hun kind te geven. Heb je zelf kind(eren)? Zo niet, mond houden dan.
Cookie-instellingen beheren