Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man spuit bijtende stof in gezicht meisje

Toegevoegd: 11-11-2012, 21.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 17-jarig meisje is zaterdagavond in Middelburg met een bijtende vloeistof in haar gezicht gespoten.  


Rond 20.30 uur fietste het meisje langs enkele garageboxen op de Brigdamseweg toen plotseling een man haar met een op een waterpistool gelijkend voorwerp bespoot met een vloeistof. Zij is geraakt in het gezicht. 

De vloeistof veroorzaakte pijn en een brandend gevoel. Het meisje heeft zich bij de huisartsenpost laten behandelen aan haar verwonding. 

De politie heeft een signalement van de dader. Het gaat om een man met een normaal postuur, ongeveer 1.80 lang en gekleed in een zwarte gewatteerde jas tot op de heupen met een capuchon. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjan (11-11-2012 om 22:07)
Waar slaat dit op zeg. Wat een idioot zeg. Oppakken en bij die man in zijn kruis spuiten. Dan laat je het wel.
Jaco (11-11-2012 om 21:57)
Hoop dat de politie deze man snel te pakken heeft, dat doe je toch niet! Mijn kinderen fietsen regelmatig hier, hoop niet dat ie dat doet en ik m te pakken krijg ,vrees dat ik dan toch mijzelf niet kan inhouden.
Cookie-instellingen beheren