Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken in vakantiehuisjes

Toegevoegd: 22-11-2012, 18.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - In zeven verschillende woningen op vakantieparken in Burgh-Haamstede en Renesse is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken.  


De eerste inbraken werden op donderdagochtend ontdekt en in de loop van de dag bleek er in steeds meer vakantiehuizen te zijn ingebroken. De huizen waar in Burgh-Haamstede is ingebroken stonden allemaal langs de Hogeweg. In Renesse werd er ingebroken in een vakantiewoning aan de Duinweg. 

Er is bij de politie nog niet bekend wat er allemaal is weggenomen uit de woningen, wel is bekend dat er bij alle woningen een raam werd geforceerd door de dader(s) om binnen te komen. De politie doet nog onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjats (22-11-2012 om 20:40)
Nee hoor mensen er is hier echt niets aan de hand gewoon doorlopen het is gewoon de jeugd. denk het niet het zijn echt oostblokkers.maar de gouden tip is nog steeds geld waard.E [email protected] op mensen een naam of kenteken of wat dan ook is zeer welkom dit moet toch op te loosen zijn.
Cookie-instellingen beheren