Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na botsing met motor

Toegevoegd: 28-11-2012, 20.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 27-jarige motorrijder uit Middelburg is woensdagmiddag aangereden door een onbekende automobilist(e). Na de aanrijding ging de veroorzaker er met hoge snelheid vandoor.

Omstreeks 16.30 uur wilde de motorrijder het bedrijfsterrein van energiebedrijf Delta aan de Poelendaelesingel verlaten en stond te wachten voor de haaientanden. Vanaf de Nieuwe Vlissingseweg kwam een kleine grijze auto met hoge snelheid de bocht om rijden richting de Poelendaelesingel.


Deze auto botste eerst tegen de middenberm en reed vervolgens tegen de stilstaande motorrijder die daardoor ten val kwam. Hierna is de grijze auto er met hoge snelheid, zonder te stoppen, vandoor gereden richting het Groene Woud. Door de val liep de Middelburger diverse blauwe plekken op, zijn motor raakte aan de voorzijde flink beschadigd.

De politie is op zoek naar de automobilist(e).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (29-11-2012 om 16:37)
Bang voor de no claim zeker? Of iets genuttigd,kan ook? Maar als je zwaar gewond zou wezen ,was de bestuurder dan wel gestopt??? Straffen die handel en niets anders...........
Mark (29-11-2012 om 16:21)
@marijn zou u zich willen melden aub we zoeken nog getuigen. Dit kunt u doen via de politie middelburg de motorrijder betrof mijn broertje alvast bedankt mark
Jos (29-11-2012 om 12:54)
Marijn. Ik hoop dat je contact opneemt met de politie om een verklaring af leggen.
K (29-11-2012 om 12:05)
Is dit een nieuwe trend aan het worden?, een ongeluk veroorzaken, maar ipv hulp bieden gas geven? als ik dit zie gebeuren zet ik de achtervolging in om in iedergeval een kenteken door te kunnen geven aan het slachtoffer. en waarschijnlijk de bestuurder op niet zo vriendelijke manier uit auto te hale
A.j.s. (29-11-2012 om 11:42)
Motorrijdster je zult bedoelen automobilisten zijn gevaarlijk ,of je daar loopt fietst of met de motor je bent gewoon de klos. ik hoop dat ze hem haar snel pakken en een gepaste straf geven.
Peter (29-11-2012 om 07:16)
Nou hopen dat ze hem gauw pakken, en gelijk zijn rijbewijs in kan leveren, wat is dat laf zeg. je kan zomaar niet iemand aan rijden en weg rijden.
Cookie-instellingen beheren