Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Discobus vernield in Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 09-12-2012, 17.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
CADZAND - In de nacht van zaterdag op zondag is een raam van een discobus, die jongelui van en naar een discotheek in Cadzand brengt, vernield. 

Omdat de jongeren niet wilden zeggen wie de dader was zijn er acht jongeren meegenomen naar het politiebureau. Uiteindelijk bekende een 18-jarige jongeman uit de gemeente Terneuzen de vernieling. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt wegens vernieling van het openbaar vervoer.  


Vier minderjarigen hebben een verwijzing naar HALT gekregen voor het verstoren van de openbare orde. Drie meerderjarigen kregen een boete van 220 euro voor het verstoren van de openbare orde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zegwel (11-12-2012 om 01:09)
@ zegknie, wij maken zelf wel uit wat voor bericht wij achterlaten. wat denk je wel ? dat je een holligan bent die wel ff gaat vertellen wat wij mogen posten of anders breek je de boel af zeker ? op het net durf je wel ? snotjong.
Jevader (10-12-2012 om 23:06)
Voor de duidelijkheid , t allerbkleinste ruitje in die bus is gesneuveld en geen ruit
Zegknie (10-12-2012 om 21:41)
Alle slimmeriken die hier een berichtje opzetten kennen de feiten niet. Zouden jullie aub willen zwijgen. Alvast bedankt
Anoniem (10-12-2012 om 20:47)
@henk nou ik was er dus ook bij , en er is veel te overdreven gehandhaafd naar mening , vooral de onschuldigen straffen. Maar goed ieder zijn eigen mening..
Henk (10-12-2012 om 15:52)
@ anoniem jij vind het overdreven nou ik was er zelf bij en het had zover helemaal niet hoeven komen .Als de dader zich gelijk bekend had gemaakt dan had de rest gewoon verder mee kunnen rijden .Maar nee stoer doen tot ze op het buro zitten dan verlinken ze het maar te graag wie het geweest is .
Tonia (10-12-2012 om 14:06)
Hoe dom kun je wezen????? Om niet alleen het raam in de bus in te gooien maar ook nog eens je eigen ramen in te gooien.
Cookie-instellingen beheren