Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Discobus vernield in Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 09-12-2012, 17.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
CADZAND - In de nacht van zaterdag op zondag is een raam van een discobus, die jongelui van en naar een discotheek in Cadzand brengt, vernield. 

Omdat de jongeren niet wilden zeggen wie de dader was zijn er acht jongeren meegenomen naar het politiebureau. Uiteindelijk bekende een 18-jarige jongeman uit de gemeente Terneuzen de vernieling. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt wegens vernieling van het openbaar vervoer.  


Vier minderjarigen hebben een verwijzing naar HALT gekregen voor het verstoren van de openbare orde. Drie meerderjarigen kregen een boete van 220 euro voor het verstoren van de openbare orde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (10-12-2012 om 13:19)
Ze hadden die minderjarigen eveneens die boete moeten opleggen. want HALT stelt niets voor. als je ze in hun geldzakje pakt komt dat lekker hard aan. nu maar hopen dat de dader die ruit ook echt moet betalen.
Femke (10-12-2012 om 11:58)
Het is hierna nog 3 keer de discobus naar Cadzand Bad want daarna is er helaas geen uitgaansgelegenheid meer. Dus laat die bus heel voor het voor die laatste paar keer ook stopt!!!
Balende uitgaander (10-12-2012 om 11:12)
Jammer dat andere het voor ons kapot maken, straks is het bij nieuwjaar geen bus voor ons en dan? heb je het mooi verpest en moeten wij zelf weer voor vervoer zorgen.... Bah jammer hoor zulke mensen.
Rick (10-12-2012 om 10:02)
Bus parkeren, op slot en en een paar mariniers er in zetten!! Mooie praktijkoefening. En (hulde aan John) als toetje de MATRAK! Idd ze missen aangeleerde discipline, dus wij moeten ze grenzen opleggen!! ZE SNAKKEN ERNAAR, WANNEER SNAPT DE OVERHEID DAT NOU EENS! Wat wordt er van hĂșn kinderen straks?
Loes (10-12-2012 om 09:19)
Ik vind dat deze bus een voorrecht is, en dat moet je verdienen. Overduidelijk dat het keer of keer misloopt en ze moeten stoppen met geld in deze bodemloze put strooien. Zorg maar voor eigen vervoer.
MiKa (10-12-2012 om 08:34)
Ze moeten goed hard aangepakt worden. Deze "kinderen" verpesten het elke keer weer voor de anderen die zich wel aan de regeltjes houden.
Cookie-instellingen beheren