Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermist meisje aangetroffen bij loverboy

Toegevoegd: 16-12-2012, 11.22 uur - Update: 18-12-2012, 14.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een Middelburgs meisje dat sinds zaterdag was vermist, is weer terecht. Ze verbleef mogelijk bij een loverboy. De man is aangehouden.


Het 16-jarige meisje verdween zaterdagmiddag. Haar familie nam contact op met de politie en er werd een zoektocht gestart. De politie kwam het meisje op het spoor door onder andere haar telefoongegevens te onderzoeken. Hieruit bleek dat ze vermoedelijk in Spijkenisse verbleef.

Na toestemming van de officier van justitie heeft de politie in Spijkenisse om 01.00 uur onderzoek in de woning van de 17-jarige verdachte verricht. Het meisje werd aangetroffen en de 17-jarige werd als verdachte aangehouden. De politie onderzoekt nog of er inderdaad sprake is van loverboypraktijken.

De verdachte wordt in afwachting van verder onderzoek in de loop van zondag naar Middelburg overgebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L.u. (17-12-2012 om 23:22)
En zo blijkt ook maar weer dat het geen loverboy was. Maar heeft ondertussen wel 2 dagen vastgezeten voor iets wat totaal niet klopte. En waar blijven nu de kranten met hun berichten dat de jongen ten onrechte is vastgehouden.
MotoRob (17-12-2012 om 17:50)
Niet te snel (ver)oordelen mensen, het is nog niet zeker dat het hier om een loverboy gaat, misschien is het wel een gewoon intenetvriendje, toen ik zo oud was wilde mijn vriendin ook niet dat haar ouders van mijn bestaan afwisten.
Ruby (17-12-2012 om 15:42)
Wat een negativiteit, veel meiden zijn niet de slimste en vertrouwen te snel vreemden. Helaas komen loverboy praktijken wel voor. En is het niet vreemd dat een meisje van 16 jr gaat logeren en ouders bijv, geen contact met elkaar hebben?? Die jongen is ook dom, om een mooie meid zo te geloven.
J (17-12-2012 om 13:02)
Ja ja, mensen zeggen al snel, de oudste en of de man is fout, maar de meiden van boven de 13 of 14 weten of moeten donders goed weten dat ze zelf ook niet zo heilig zijn, met al hun sociale netwerksites, en alle ellende die daar uit voortkomt!
L.u (17-12-2012 om 09:27)
Hier klopt helemaal van het bericht. Ze is vrijwillig gegaan. Die jongen wist niet dat ze was weggelopen. Ze bleef alleen een nachtje logeren. Wat een onzin een meisje gaat de fout in door weg te lopen en dan ben je gelijk een lover boy.... Schande.
30-er (16-12-2012 om 23:01)
@Willem. Wil ook even mn woede spuwen. Wij werken ons verrot. We betalen ons kapot aan van alles. En proberen sociaal te blijven. Dan zijn we eindelijk 62 en misbruiken ze je dochter of slaan je met stokken. Tis toch om te janken zeker.
Cookie-instellingen beheren