Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 246 km

Hond neergestoken in wietkwekerij

Toegevoegd: 30-01-2013, 17.04 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - In Zaamslag is zondag een hond neergestoken. Volgens de politie werd de gewonde hond aangetroffen na een melding van een woninginbraak. In de woning werden de resten van een hennepkwekerij ontdekt.


Volgens de politie kwam rond 04.00 uur de melding binnen dat er was ingebroken in een woning aan de Rozemarijnstraat en dat er een hond was neergestoken. Ter plaatse zagen agenten dat de voordeur van de woning openstond. Vervolgens gingen zij naar binnen en zagen overal bloed liggen.

Op aanroepen werd niet gereageerd. De achterdeur stond open en in de tuin lag een ernstig gewonde hond. Het dier, een Argentijnse Dog, had een grote vleeswond op zijn rug en zijn bek was helemaal opengereten. Ook had de hond diverse snijwonden aan zijn poten. De hond is opgehaald door de Dierenambulance en overgebracht naar een dierenartsenpraktijk voor behandeling.

In de woning hing een sterke henneplucht. Op de bovenverdieping werden de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij was vermoedelijk geript.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (31-1-2013 om 09:12)
Dit moeten ze met de gene het zelfde doen,wat ze met die hond gedaan hebben,dan in hun hart.streek,dat dan de hulp te laat kom,laat ze maar fijn pijnlijden dit uitschot.
Moi (31-1-2013 om 08:37)
Treiste lui, zo een onschuldig dier toetakelen....
Vlissingse (31-1-2013 om 08:35)
Afschuwelijk, ik hoop dat die kl**tzak gepakt word die dat gedaan heeft en flink gestraft word, maar krijgt waarschijnlijk minder voor de hond mishandelen dan voor de wietplantage. is nog steeds zo in dit kromme land
Johanna (31-1-2013 om 08:27)
Altijd de zwakste die het moeten ontgelden van de gruwel van een mens . schandalig .
Ik schaam mezelf dat ik mens ben (31-1-2013 om 01:03)
Hoop dat de hond het gaat redden en de rippers tja wat zal ik zeggen uhm.
Jacqueline (30-1-2013 om 23:54)
Het is toch weer triestig hoe mensen een zootje maken van hun leven en hun dier laten barsten.Hoe haal je het in je hoofd om een dier zo toe te takelen.Het is een onschuldig dier wat altijd trouw zal zijn.Bah.Ze zouden elkaar zo moeten behandelen in plaats van een onschuldig dier.
Cookie-instellingen beheren