Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Hond neergestoken in wietkwekerij

Toegevoegd: 30-01-2013, 17.04 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - In Zaamslag is zondag een hond neergestoken. Volgens de politie werd de gewonde hond aangetroffen na een melding van een woninginbraak. In de woning werden de resten van een hennepkwekerij ontdekt.


Volgens de politie kwam rond 04.00 uur de melding binnen dat er was ingebroken in een woning aan de Rozemarijnstraat en dat er een hond was neergestoken. Ter plaatse zagen agenten dat de voordeur van de woning openstond. Vervolgens gingen zij naar binnen en zagen overal bloed liggen.

Op aanroepen werd niet gereageerd. De achterdeur stond open en in de tuin lag een ernstig gewonde hond. Het dier, een Argentijnse Dog, had een grote vleeswond op zijn rug en zijn bek was helemaal opengereten. Ook had de hond diverse snijwonden aan zijn poten. De hond is opgehaald door de Dierenambulance en overgebracht naar een dierenartsenpraktijk voor behandeling.

In de woning hing een sterke henneplucht. Op de bovenverdieping werden de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij was vermoedelijk geript.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cassandra (30-1-2013 om 22:21)
Dat doe je toch niet, arme hond :( hopen dat hij het haalt, maar wel trauma voor de rest van zn leven. laat de dader flink boeten, wat n loser.
Renata (30-1-2013 om 21:38)
Waarom laten jullie niet de foto's zien van het bloedende dier?? Misschien dat er dan toch nog lui zijn die ze durven te verlinken, gewoon anoniem....
Lezer (30-1-2013 om 20:16)
Wat een verrotte wereld toch. Zo erg om dit te lezen , Stumpert van een hond.
Johanna (30-1-2013 om 19:45)
Jammer dat een dier het altijd moet verliezen van de moordenaar van een mens . vreselijk .
Vlissingse (30-1-2013 om 19:42)
Hoe gestoord kun je zijn om die hond neer te steken, zulke mensen mag je van mij aan de hoogste schandpaal nagelen.
Piet (30-1-2013 om 18:30)
De mens is in dit geval het ergste beest!! De persoon(en) die dit op hun geweten hebben mogen van mij hetzelfe lot ondergaan als de hond. Evenals de eigenaar van de hond trouwens, want je hebt een verantwoordelijkheid naar de hond toe. Drugs maakt meer kapot dan je lief is!
Cookie-instellingen beheren