Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Hond neergestoken in wietkwekerij

Toegevoegd: 30-01-2013, 17.04 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - In Zaamslag is zondag een hond neergestoken. Volgens de politie werd de gewonde hond aangetroffen na een melding van een woninginbraak. In de woning werden de resten van een hennepkwekerij ontdekt.


Volgens de politie kwam rond 04.00 uur de melding binnen dat er was ingebroken in een woning aan de Rozemarijnstraat en dat er een hond was neergestoken. Ter plaatse zagen agenten dat de voordeur van de woning openstond. Vervolgens gingen zij naar binnen en zagen overal bloed liggen.

Op aanroepen werd niet gereageerd. De achterdeur stond open en in de tuin lag een ernstig gewonde hond. Het dier, een Argentijnse Dog, had een grote vleeswond op zijn rug en zijn bek was helemaal opengereten. Ook had de hond diverse snijwonden aan zijn poten. De hond is opgehaald door de Dierenambulance en overgebracht naar een dierenartsenpraktijk voor behandeling.

In de woning hing een sterke henneplucht. Op de bovenverdieping werden de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij was vermoedelijk geript.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Neeltje (30-1-2013 om 23:34)
Gatver!!!! Enge mensen....oppakken die ui!
Halve zeeuwse en nog wat . (30-1-2013 om 23:27)
Ben blij dat er weer een ontmanteling is gevonden van een kwekerij . Weg met die zooi maar waarom weer een dier in de peneri ? Ze kunnen je niets verrtellen waarom dit is gebeurt . Hoop dat het beest er boven op komt . Hoop zeker dat men de dader vindt en er goed voor voor straft .
Nathalie (30-1-2013 om 23:07)
Wat een stelletje klootzakken en lafbekken: met een mes een hond zo toetakelen
Jaya (30-1-2013 om 23:04)
Wat een dierenbeulen die dat heeft/hebben gedaan. Hopelijk wordt de dader gevonden. T beestje zal er wel een trauma aan overhouden als die het überhaupt overleefd.
Meerten (30-1-2013 om 23:00)
Hoe gaat het nu met de hond?
Marco (30-1-2013 om 22:40)
Wanneer leren 'mensen' (al zou ik dit soort liever BEESTEN noemen), nou eens van andermans bezittingen af te blijven. Ik mag hopen dat de Argentijn het overleeft, en de kans krijgt zijn aanvaller eens op straat tegen 'tegen het lijf te lopen'. Honden hebben een goed geheugen ;-).
Cookie-instellingen beheren