Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 35 km

Ongeluk: mogelijk spookgereden

Toegevoegd: 17-02-2013, 11.58 uur
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Eén van de voertuigen die zaterdagavond betrokken was bij de zware aanrijding op de afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland reed mogelijk spook. Dat heeft de politie gemeld.


In dichte mist kwamen rond 21.50 uur twee voertuigen met elkaar in botsing. Volgens de politie is een 20-jarige automobilist uit de gemeente Tholen die uit de richting van industrieterrein Arnestein/N57 kwam waarschijnlijk tegen de rijrichting in gereden. Hij botste frontaal op de auto van een 19-jarige vrouw uit Burgh-Haamstede die uit de richting van de A58 kwam en ging in de richting van Arnestein/N57.

In de auto van de 19-jarige vrouw zaten nog twee meisjes van 14 en 15 jaar, eveneens afkomstig uit Burgh-Haamstede. Alle betrokkenen zijn door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. De 20-jarige man brak bij de aanrijding een been en een enkel. Over letsel bij de andere slachtoffers is nog niets bekend.

De 20-jarige bestuurder rook naar alcohol en bij hem werd een bloedproef afgenomen.

Zie ook:
- 16/02/2013: Ernstig ongeluk A58 in dichte mist   


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (18-2-2013 om 03:30)
Het 19 jarige meisje..heeft aan de aanrijding 2 gebroken ruggenwervels overgehouden. Zulke mensen die alcohol ophebben mag je voor mij part gewoon hun rijbewijs afpakken en een flinke rijontzegging geven!!
Zeeuwse showride (18-2-2013 om 01:40)
@werner als hij niet gedronken heeft maakt dat het in mijn ogen alleen nog maar erger dat hij daar aan het spookrijden was en blijf ik verder dus bij mijn eerste reactie
Werner (18-2-2013 om 00:57)
Vaak zijn mensen die zo praten zelf nog erger dus kijk na je zelf heb je vast je handevol.je ken de situatie niet er kome ookwel is vloeistoffen vrij met een sterke lucht dan lijk het ook dranklucht ma zoals kzei ken situatie niet grt
Renata (17-2-2013 om 23:53)
En alweer een snotneus die net een rijbewijs heeft en dan ook nog met drank achter het stuur gaat zitten. Mist, onoverzichtelijk punt... whatever..... drank en menen dat ze alles kunnen. Hopelijk hebben de slachtoffers geen letsel.
Danny (17-2-2013 om 18:46)
Als je hier niet bekend bent is het een onoverzichtelijk punt. Je komt van Arnestein, neemt de rotonde voor driekwart en rijdt zo tegen het verkeer in, zonder dat je er erg in hebt. Vervolgens hou je rechts aan en kom je op de A58... Helaas had je de tweede rotonde driekwart moeten nemen!
Edel (17-2-2013 om 18:16)
Meteen aansprakelijk stellen vaar alle schade, en de eventuele gevolgschade, daar naast hoop ik dat de dame een zeer goede verzekering heeft die haar ook juridisch zeer goed bijstaat. kleed hem maar uit tot op het bod, omdat hij gewoon met alcohol op achter het stuur kruipt. Edel
Cookie-instellingen beheren