Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

69-jarige vindt tbs-verlenging wel prima

Toegevoegd: 25-03-2013, 16.52 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Een 69-jarige Vlissinger was het maandag helemaal eens met de officier van justitie: zijn tbs moest nog maar eens worden verlengd met twee jaar. Hij heeft het in de tbs-kliniek goed naar zijn zin, wordt niet meer behandeld en verder gaat het goed.


In 2011 werd de man veroordeeld tot 2,5 jaar cel en tbs met dwangverpleging en vertoeft sindsdien in een tbs-inrichting. Hij werd destijds schuldig bevonden aan ontucht en seksueel binnendringen bij drie van zijn kleinkinderen die toen nog geen twaalf jaar oud waren. Ook had hij zich vergrepen aan zijn dochter die zelfs een kind van hem kreeg.

Het seksueel misbruik met één van zijn kleinkinderen vond plaats in de jaren vanaf 1991 tot en met 1993 en bestonden voornamelijk uit orale seks en het intiem betasten. Toen dat uitkwam, beloofde hij beterschap en bleef het enkele jaren rustig. Daarna vergreep hij zich opnieuw aan twee andere kleinkinderen. Dat hij ook zijn eigen dochter zwanger had gemaakt besefte hij in eerste instantie niet eens. Hij kwam daar pas achter toen zij moest bevallen en zijn vrouw hem toebeet: ,,Da's zeker van jou klootzak, dat komt er nu van''.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert schotsman (25-3-2013 om 18:09)
Deze man moet z.s.m. in vrijheid gesteld worden. Gewoon de straat op en z,n eigen kl,,ten redden. Niks lekker naar z,n zin in een t.b.s. kliniek en drie maaltijden per dag op onze kosten nuttigen. Gewoon weg laten rotten op straat.
Mini (25-3-2013 om 17:50)
Lekker laten zitten waar die zit, die viezerik!!! Afhakken die handel!
Wes (25-3-2013 om 17:45)
Van mijn mag deze persoon voor 17 jaar cel en tbs krijgen Dit is achterlijk in dit leven als je nou is kijk in egypte daar Krijg je gelijk 80 jaar cel hier 2 maanden en tbs ze mogen hier Wad doen aan de gevangenis straffen en minder boetes
Dokter (25-3-2013 om 17:44)
Castreren die klootzak!
Sensei (25-3-2013 om 17:15)
Jahoor, laten we hem goed in de watten leggen. Spuitje is meer op zijn plaats...
Cookie-instellingen beheren