Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Politie rukt uit voor pokertoernooi

Toegevoegd: 13-05-2013, 12.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie is zondagavond met zeker vijf auto's uitgerukt vanwege een melding van een illegaal pokertoernooi. 
 
Volgens de politie kwam aan het einde van de avond informatie binnen dat er zo'n toernooi aan de gang zou zijn in een woning aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. Er rukten zeker vier surveillancewagens en een busje uit.


Ter plekke werden inderdaad pokerende mensen aangetroffen. Volgens de politie ging het om 11 personen. Onduidelijk is echter of het inderdaad om een illegaal toernooi ging. Er is volgens de politie niemand aangehouden.
 
De politie heeft de melding doorgegeven aan de gemeente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C (13-5-2013 om 15:57)
@W.bah dat ze jou tekst hebben doorgelaten,heeft niks met het onderwerp te maken namelijk,het is duidelijk dat jij niks beters te doen heb dan DOM lopen klagen op de mensen die wel inhoudelijk op dit onderwerp reageren. jou reactie zegt meer overjezelf dan over de mensen over wie je loopt te klagen.
Dave (13-5-2013 om 14:52)
Ik zag enkele mensen onlangs Mens-erger-je-nieten. Zullen we een arrestatie-team in vol ornaat oproepen en een paar peletons ME achter de hand houden?
W. (13-5-2013 om 14:38)
Wat kunnen jullie weer DOM klagen. Dom zeker als je alleen afgaat op een klein stukje tekst zonder het hele verhaal te kennen. Als je het niet weet schrijf dan niets, dit slaat nergens op.
L j (13-5-2013 om 14:38)
Een schande voor de politie gezelligheid met vrienden mag blijkbaar ook niet meer vang criminelen of val holland casino eens binnen dat zijn echte boeven of leest de politie geen boeken en kijkt vast geen tv of is dat een staatsprobleem
Noni (13-5-2013 om 14:35)
@nina zeg dat maar tegen degene die de politie heeft gebeld! ik heb liever ook dat ze rapalje aanpakken, de politie wil wel en hardhandig ook,maar mag niet vd wet.
MB (13-5-2013 om 14:27)
Deze pokerende mensen dachten geld te verdienen zonder dat de overheid er van mee kan profiteren. Dat kan natuurlijk niet toegestaan worden. Ook al is er over de 'pot' al tig keer belasting betaald. In tegenstelling tot bv. een moord, betreft dit een gevaar voor het systeem, vandaar het belang.
Cookie-instellingen beheren