Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging straatroof in Middelburg

Toegevoegd: 16-05-2013, 14.13 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Woensdag is rond 18:00 uur in de Bluesroute in Middelburg een 14-jarige Middelburgse jongen lastiggevallen.

Het slachtoffer fietste vanuit het centrum naar de wijk De Mortiere en kreeg in de Bluesroute door een onbekende jongen een trap tegen zijn fiets waardoor hij viel. Zijn belager probeerde de GSM van de jongen af te pakken maar dat lukte niet. Nadat hij ook nog een paar klappen had gekregen wist het slachtoffer te ontkomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jajoh (17-5-2013 om 11:30)
De nederlandse overheid laat mensen aan hun lot over, dus die gaan dan zelf voor een inkomen zorgen. men vecht het zelf maar opstraat uit zeggen ze in den Haag. dan krijg je dit. mensen willen overleven, en doen daar alles voor. leve de "vrijheid".
Marijke (17-5-2013 om 09:44)
@hoewistie Hoe dom ben jij? Dus als je belt op de fiets mag je beroofd worden. Zegt ook genoeg over jou dan. Waar staat trouwens in de wet dat bellen en fietsen niet mag? En @ a moeten ze dan iedereen met zo'n uiterlijk gaan aanspreken?
Heleen (17-5-2013 om 08:35)
Arm kind! Ook ik ben benieuwd naar het daderprofiel. Het zou me niets verbazen als het één van onze cultuur verrijkende medelanders zou blijken te zijn daarvan wonen er in de aan de Mortiere grenzende wijken nogal wat. Maar misschien ook niet want meestal jagen die (net als wolven) in groepen.
Tomtom (17-5-2013 om 07:15)
@hoewistie, wat een belachelijke redenatie hou je er op na zeg, Bovendien sla je de plank volledig mis, in de Nederlandse wet staat nl. nergens dat je niet mag bellen op de fiets. Dan zouden al die bellende automobilisten beter op moeten passen want dan heeft het boevengilde nog wat te doen.........
Ikku (16-5-2013 om 23:17)
Crimi wijk de Mortiere!
Jopie (16-5-2013 om 19:46)
Want: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet! Gelukkig maar dat die 14-jarige niet beroofd is en wist weg te komen. Vervolgen die belagers! Poging tot = met voorbedachte rade!
Cookie-instellingen beheren