Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Poging straatroof in Middelburg

Toegevoegd: 16-05-2013, 14.13 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Woensdag is rond 18:00 uur in de Bluesroute in Middelburg een 14-jarige Middelburgse jongen lastiggevallen.

Het slachtoffer fietste vanuit het centrum naar de wijk De Mortiere en kreeg in de Bluesroute door een onbekende jongen een trap tegen zijn fiets waardoor hij viel. Zijn belager probeerde de GSM van de jongen af te pakken maar dat lukte niet. Nadat hij ook nog een paar klappen had gekregen wist het slachtoffer te ontkomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jopie (16-5-2013 om 19:44)
Zijn de belagers jaloers ofzo dat hij wel in de Mortiere woont (onder het dak van zijn ouders)? Als ze nou slim zijn gaan ze eens flink studeren om later eerlijk aan geld en daaruitvolgend goederen te kunnen komen. Voor nu: neem gewoon een bijbaan in plaats van anderen te beroven.
A (16-5-2013 om 18:54)
Heeft de slachtoffer ook de uiterlijk van de dader doorgegeven aan de politie???? Zodat ze hem kunnen aanspreken als ze hem tegen komen..
Hoewistie (16-5-2013 om 18:22)
Hoe wist de dader dan dat het slachtoffer een gsm bij had ? zat die dan te bellen op de fiets ? moet ie maar leren uit zijn doppen te kijken en de wet te volgen, dan heb je dat niet.
Mar (16-5-2013 om 17:03)
In de wijk mortiere en zeker richting bleusroute gebeurd nogal eens wat geloof ik de laatste tijd en de mensen denken daar met hun dure huizen veilig te wonen maar volgens mij word het daar ook zo stilletjes aan een getto en een rot buurt
Cookie-instellingen beheren