Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie valt wietkwekerijen binnen

Toegevoegd: 22-05-2013, 16.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In het kader van de landelijke hennepruimdag zijn vandaag in onze provincie vier invallen gedaan. In totaal werden ruim 1.400 wietplanten aangetroffen.


Drie invallen vonden plaats in woningen. Eén inval vond plaats in een bedrijfspand. In een bedrijfspand aan de Gentsevaart in Kapellebrug werd een kwekerij aangetroffen met 712 bijna oogstrijpe hennepplanten. Er werden twee mannen van 33 en 41 jaar uit de gemeente Hulst aangehouden.

In een woning aan de Malotauxstraat in Sas van Gent werden 2 in werking zijnde hennepkweekruimtes aangetroffen met in totaal 142 hennepplanten. Hier werden geen aanhoudingen verricht.

In een woning aan de Hoofdweg Zuid in Zuiddorpe werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 270 bijna oogstrijpe hennepplanten. Er werd een 48-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen aangehouden.

In een leegstaande woning aan de Lange Kerkstraat in Terneuzen werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 296 hennepplanten. Hier werden geen aanhoudingen verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (24-5-2013 om 16:16)
BULLSHIT dit beleid, wiet is ten alle tijde beter dan alcohol. Alcohol is hardrugs. Wiet is softdrugs. Problemen met alcohol zijn erger dan met wiet. Oh ja de meeste die anti wiet zijn hebben zelf vaak een alcoholprobleem.
Frans Rietmeijer (23-5-2013 om 13:49)
Gaap.......... Overheid word wakker! Legaliseer dat spul nou toch eens. Dit onzinbeleid valt toch niet vol te houden.
Jan (23-5-2013 om 10:15)
Denk beter met een mechelaar herder van deur tot deur,die vind er dan velen.alleen aan de voetstap sporen heeft die genoeg en bespaart mensen speurwerk,die neuzen van politie zijn daar niet geschikt voor
Remko (22-5-2013 om 20:18)
Deze mensen zijn het slachtoffer van een slecht in elkaar stekend gedoogbeleid. Ze moeten in Den Haag de boot niet zo af houden en de hele boel gewoon legaliseren. Zeker in deze tijd zouden de extra belastinginkomsten en de mindere politie-inzet daardoor mooi meegenomen zijn.
Zeeuw (22-5-2013 om 19:30)
Goeie actie vandaag van de politie! Ga zo door!!!
C de zeeuw (22-5-2013 om 17:57)
Ja tegenwoordig kan je je beter verdiepen in hard dope,want dat mag wel.
Cookie-instellingen beheren