Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verdacht van mishandelen deurwaarder

Toegevoegd: 07-07-2013, 13.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 19-jarige Terneuzenaar is vanmorgen thuis opgehaald en aangehouden voor het dreigen met geweld tegen een deurwaarder. De inning van een openstaande boete roept zoveel irritatie op dat hij zijn zelfbeheersing verliest. 


Omdat de deurwaarder al eerder heeft kennisgemaakt met het licht opvlambare temperament van de verdachte laat hij het er deze keer niet bij zitten en doet aangifte van bedreiging en vernieling van zijn bril.

De verdachte is voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en na verhoor in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (8-7-2013 om 22:40)
Als de jongeman gewoon zijn schulden betaald hoeft de deurwaarder, die ook gewoon zijn werk doet in opdracht van de opdrachtgever,niet bij hem aan te kloppen. Gewoon je schulden betalen net als een ander.Als je als 19 jarige al in de schulden zit.Deurwaarders komen niet als je een week niet betaald
Vlissingse (8-7-2013 om 22:03)
@ Tsjah: dan heb jij nooit met een deurwaarder te maken gehad, maar die komen echt wel als je na een maand niet betaald. En in deze tijd krijgen steeds meer mensen jammer genoeg te maken met de deurwaarder, het is niet altijd je eigen schuld!!!
Ger (8-7-2013 om 19:21)
#sue, niks beroeps criminelen ,spullen kopen of af nemen en niet betalen staat in het wetboek als een criminele daad,gewoon zorgen dat als je iets wilt kopen ,je er het geld voor hebt en niet zelf de schulden laten oplopen tot de gemeenschap je betalingsregeling moet bekostigen.
Petr (8-7-2013 om 18:14)
Beste Sue, volg eerst een cursus 'Hoe schrijf ik fatsoenlijk Nederlands" dan begrijpen we je waanideeën misschien. Voorkomen is beter dan genezen; alles op tijd betalen en er zijn geen problemen. Hoe kun je nu voor iemand respect hebben die geweld gebruikt; domme opmerking!!!
Mooi weer vandaag (8-7-2013 om 17:23)
Nou nou, sommige mensen raken gelijk verhit, en het is nog maar een paar dagen lekker warm deze zomer. De deurwaarder doet gewoon zijn werk, heeft niets met graaien te maken. Je zou dan net zo goed kunnen stellen dat mensen die niet werken graaien. Maar dat is uiteraard ook kort door de bocht.
Loes (8-7-2013 om 16:32)
@Seu, ga naar Den Daag daar zitten de smeerlappen, veel geld gaat naar buitenland terwijl het hier besteed moet worden!!! en ieder moet gewoon zijn rekeningen betalen ook IK!!!! en jij ook! je hebt het buskruit niet uitgevonden geloof ik seu
Cookie-instellingen beheren