Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Man verdacht van mishandelen deurwaarder

Toegevoegd: 07-07-2013, 13.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 19-jarige Terneuzenaar is vanmorgen thuis opgehaald en aangehouden voor het dreigen met geweld tegen een deurwaarder. De inning van een openstaande boete roept zoveel irritatie op dat hij zijn zelfbeheersing verliest. 


Omdat de deurwaarder al eerder heeft kennisgemaakt met het licht opvlambare temperament van de verdachte laat hij het er deze keer niet bij zitten en doet aangifte van bedreiging en vernieling van zijn bril.

De verdachte is voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en na verhoor in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (8-7-2013 om 15:46)
Goed gedaan zou iedereen moeten doen.
Karel (8-7-2013 om 15:35)
Ik vind dat we deze jongen in het moeras op een stelling zouden moeten plaatsen om hem saamhorig te masseren en te eren als King Boko. Een deurwaarder is namelijk abject en imfaam en verdient een baklava.
Kansloos (8-7-2013 om 14:49)
Belachelijk, deze jongen verdient helemaal geen respect.Gewoon betalen net als ieder ander. maarja zeker slechte jeugd gehad of kansloos.
Emil (8-7-2013 om 14:05)
Niet normaal die deurwaarde doet ook maar alleen zijn werk. maar het is natuurlijk zo makkelijk om je eigen problemen af te reageren op een ander gewoon betalen en dan kom hij ook niet he
Boy (8-7-2013 om 13:29)
@ Sue: Wie is er nu de beroepscrimineel..? Jij spoort mensen aan om rekeningen niet te betalen zodat men vervolgens de deurwaarder, die ook maar z'n werk doet, in elkaar kan slaan...!?!? Goed bezig.. NOT !!
Nou ja zeg (8-7-2013 om 12:38)
@ Sue; wat een vreemde reactie zeg! Als die jongen geen schulden / boetes had gemaakt hoefde de deurwaarder niet lang te komen. Deze mensen doen gewoon hun werk wat (helaas) noodzakelijk is. Ik zou jou moeten horen als iemand jou niet betaald, laat je het er dan ook gewoon bij zitten??
Cookie-instellingen beheren