Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Man verdacht van mishandelen deurwaarder

Toegevoegd: 07-07-2013, 13.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 19-jarige Terneuzenaar is vanmorgen thuis opgehaald en aangehouden voor het dreigen met geweld tegen een deurwaarder. De inning van een openstaande boete roept zoveel irritatie op dat hij zijn zelfbeheersing verliest. 


Omdat de deurwaarder al eerder heeft kennisgemaakt met het licht opvlambare temperament van de verdachte laat hij het er deze keer niet bij zitten en doet aangifte van bedreiging en vernieling van zijn bril.

De verdachte is voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en na verhoor in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (8-7-2013 om 08:35)
Kijk die deurwaarders denken echt dat ze alles mogen he ik geef die jongen groot gelijk diel ui doen maar wat ze denken he
Eigen schuld (7-7-2013 om 21:32)
Tja als hij gewoon betaald had had hij zich ook niet hoeven te irriteren die deurwaarder doet ook maar waar hij voor ingehuurd word en omdat hij niet betaald
Maatje (7-7-2013 om 16:52)
Net boven de zuurballenwet en dan al de deurwaarder aan de deur?? Jong geleerd is oud gedaan. Dat kan nog wat worden.
Sue (7-7-2013 om 14:21)
Deze jongen verdien respect veel Nederlanders zouden dit ook willen doen maar zijn daar helaas te laf voor .het zijn goede tijden voor beroepscriminelen Zoals deurwaarders en incassobureaus . dat zijn niks anders dan grote oplichters die openstaande schuld als een Raket hoog de lucht in sturen.
Cookie-instellingen beheren