Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Illegale Somaliƫr aangehouden na ruzie

Toegevoegd: 07-09-2013, 13.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Vannacht is een 29-jarige Somaliër aangehouden nadat hij tijdens een ruzie op een camping in Bruinisse de inboedel van een caravan heeft vernield. De man blijkt illegaal in Nederland te verblijven. 


Een ruzie midden in de nacht tussen de Somaliër en zijn vriendin blijft niet onopgemerkt. Door hun luide geschreeuw en het lawaai van rondvliegende spullen besluit de campingbeheerder de politie te bellen.

Bij aankomst treffen agenten een behoorlijke ravage en twee erg boze mensen aan. Omdat de man zich niet kan identificeren wordt hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Op het bureau wordt het doopceel van de verdachte gelicht. Daaruit komt naar voren dat hij geregistreerd staat als ongewenste vreemdeling. Bovendien blijkt dat hij ook nog een gevangenisstraf moet uitzitten van twee weken.

Dit alles is reden om de man langer vast te houden en over te brengen naar Torentijd in Middelburg. De vreemdelingenpolitie neemt de zaak verder in behandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (7-9-2013 om 19:19)
Ik denk dat hij nu een verblijfsvergunning krijgt, een huis, een dikke uitkering, alle soorten toeslagen en alle mogelijke sociale hulp. Dit is Nederland.
K (7-9-2013 om 18:45)
Ok hij is dus illegaal in ons land maar als beloning moet hij nog langer blijven en nog in een door de belastingbetaler betaald hotel ook? zijn we helemaal van de pot gerukt? hij een fijn verblijf in nederland inclusief gratis maaltijden en onze economie weer wat slechter ga vooral zo door nederland
Jopie (7-9-2013 om 18:43)
D'r uit met die man, en niet in de rest van Europa laten rondzwerven. Terug op het vliegtuig zetten naar Afrika zodat hij hier niet verder voor overlast kan gaan zorgen.
EB (7-9-2013 om 17:22)
Illegalen......uitgeprocedeerde asielzoekers.......Roemenen.......Bulgaren.......Ik ben het eigenlijk een beetje beu. Al dit geld wat we hierin steken hadden we ook in onze economie kunnen stoppen.
Jos (7-9-2013 om 15:20)
Inpakken en weg ermee, gelijk het land uitzetten en als het kan z'n vriendin ook want daar heb je toch ook niks aan.....
Kamp-ing (7-9-2013 om 13:59)
Het geeft ook te denken aan wat voor soort mensen die camping baas dan zo graag geld verdiend. wat mij betreft is die verantwoordelijk en dus te verwijten dat dit gespuis zich hier huisvest en de bijbehorende overlast en kosten. een goede reclame voor zijn "bedrijf" en persoonlijke titel.
Cookie-instellingen beheren