Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 185 km

Lijk aangespoeld bij Westkapelle

Toegevoegd: 18-09-2013, 10.35 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Op het strand van Westkapelle is maandagochtend een lijk aangespoeld. Dat heeft de politie dinsdagavond bekend gemaakt.


Het slachtoffer is een tot nu toe onbekende man van tussen de 60 en de 75 jaar oud. Zijn lichaam werd rond 06.30 uur gevonden op het strand nabij de Achterweg. Het vermoeden bestaat dat de man tussen vrijdag 13 en maandag 16 september is overleden.

Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen gevonden dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Zijn identiteit is vooralsnog echter niet bekend en daarom kan de politie nog niet met zekerheid zeggen hoe de man in het water is beland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (18-9-2013 om 23:24)
Daar komt men nog wel achter...de stroming loopt langs de kust, het zou dus vanuit het noorden moeten komen.
Bart (18-9-2013 om 21:28)
Ja zeker vreselijk zoiets! Een ander weet maar niet waar hun geliefde en dierbare is.
Jan (18-9-2013 om 12:59)
Dit is heel erg en wie weet zit familie wel erg in de ongerustheid..misschien iemand uit belgie of engeland??vanwege de stroming??
Cookie-instellingen beheren