Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Motorrijder zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 21-09-2013, 20.55 uur - Update: 21-09-2013, 22.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft zaterdag onderzoek gedaan naar een ongeval in Wolphaartsdijk. Bij het ongeval raakte een 50-jarige motorrijder uit de gemeente Noord-Beveland gewond. 


Rond 17.15 uur kwamen een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing. Het ongeval vond plaats op de kruising van de Noorddijk met de Aardenbolleweg. Direct na het ongeval is de weg afgezet voor technisch onderzoek. De personenauto werd bestuurd door een 67-jarige man uit de gemeente Goes. De man is door de politie op het politiebureau verhoord.  

De politie laat via Twitter weten dat de motorrijder met zwaar letsel is opgenomen in het ziekenhuis in Goes. Verder zijn enkele getuigen gehoord en is een verkeersongevallenonderzoek uitgevoerd. De weg was tijdens het ongeval afgesloten. Rond 20.00 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motomar (25-9-2013 om 19:01)
@ikke laat ik het even uit leggen...ik bedoel dat als je gekapitulleerd word van je motor!! dat het soms zo vreselijk hard kan gaan dat je vele meters kan worden weg gesmeten van je machine....dus komt dit overeen dat je als het ware gekapituleerd word...zo enorm hard kun je terecht komen
Jeffrey (25-9-2013 om 17:17)
De auto was fout. ik reed samen met hem. met me vader gaat het betere kant op gelukkig heeft heel veel botbreuken ligt nog wel op de ic eind van de week.
Ikke (25-9-2013 om 07:45)
@motomar, gekapituleerd??? dat is volgens mij iets heel anders dan jij bedoeld.
Jan (24-9-2013 om 21:04)
K sorry maar er staat duidelijk dat ze met elkaar in botsing kwamen. eerst goed lezen dan pas commentaar
Motomar (24-9-2013 om 20:36)
K ze zijn met elkaar in botsing gekomen..dus word je aangerden dat kan zowel de automobilist zijn als de motorrijder,maar gezien zijn letsel en dat de automibilist in aangehouden en voor verhoor is mee genomen naar het politieburo word je in vele gevallen als schuldige gezien helaas
K (24-9-2013 om 17:51)
@motormar is hij aangereden dan? dat zie ik nergens staan hoor. ja een motorrijder is nu eenmaal wat kwetsbaarder als een automobilist maar vaak houden ze daar zelf ook zo rekening mee dan kruipen ze bv 1m van je achterbumper liefst ook nog in de dode hoek. dat soort kammikaze vraagt er zelf om
Cookie-instellingen beheren