Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Motorrijder zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 21-09-2013, 20.55 uur - Update: 21-09-2013, 22.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft zaterdag onderzoek gedaan naar een ongeval in Wolphaartsdijk. Bij het ongeval raakte een 50-jarige motorrijder uit de gemeente Noord-Beveland gewond. 


Rond 17.15 uur kwamen een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing. Het ongeval vond plaats op de kruising van de Noorddijk met de Aardenbolleweg. Direct na het ongeval is de weg afgezet voor technisch onderzoek. De personenauto werd bestuurd door een 67-jarige man uit de gemeente Goes. De man is door de politie op het politiebureau verhoord.  

De politie laat via Twitter weten dat de motorrijder met zwaar letsel is opgenomen in het ziekenhuis in Goes. Verder zijn enkele getuigen gehoord en is een verkeersongevallenonderzoek uitgevoerd. De weg was tijdens het ongeval afgesloten. Rond 20.00 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motomar (22-9-2013 om 15:35)
Heel veel sterkte voor de motorrijder...en hopelijk komt hij er snel weer bovenop.....geen idee wat de verwondingen zijn maar die zullen wel behoorlijk heftig zijn want dikwijls ben je kansloos als je door een auto aangereden word ...je word in principe gekapituleerd van je motor
Cookie-instellingen beheren