Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger beroofd van portemonnee

Toegevoegd: 08-10-2013, 12.00 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandagavond is een 50-jarige Vlissinger op de Hellingbaan van zijn portemonnee beroofd. Het slachtoffer is aan zijn gezicht en hoofd gewond geraakt. De dader is richting de Walstraat gevlucht.


Het slachtoffer liep rond 22.30 uur over de Hellingbaan toen hij plotseling werd aangevallen en op de grond werd getrokken. De dader sloeg de man diverse keren in zijn gezicht en op zijn hoofd. Hij beroofde de Vlissinger van zijn portemonnee en vluchtte te voet richting de Walstraat.

In de portemonnee zaten enkele pasjes en geld. Het slachtoffer hield diverse bulten en schrammen aan de straatroof over. De politie stelt een onderzoek in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mister t (8-10-2013 om 13:47)
Triest heel triest
Moi (8-10-2013 om 13:39)
Hoe ziet dat etter eruit?? Zal waarschijnlijk in die buurt altijd rondhangen!!
Frank (8-10-2013 om 12:58)
Rond die tijd liep ik daar ook....heb wel iemand in donkere kleding uit de richting van de Scheldestraat die kant op zien lopen. zou het de dader of slachtoffer geweest kunnen zijn. Dat is ook de reden dat ik zelf 's avonds nooit meer met pasjes, contant geld of een telefoon over straat ga.
Jos (8-10-2013 om 12:43)
En de dader rende gelijk door naar de coffeeshop om z'n pas gejatte euro's uit te geven ...? Het wordt steeds gezelliger in Vlissingen, tijd dat er eens echt wat wordt gedaan... En dan niet met een fluwelen handschoen maar met de lange lat!
Cookie-instellingen beheren