Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Zwaargewonde bij ongeval Hansweert

Toegevoegd: 19-10-2013, 02.15 uur - Update: 19-10-2013, 13.59 uur
Door: Rolf de Feijter
HANSWEERT - Bij een ernstig ongeval in Hansweert is vrijdagavond een 19- jarige man uit Kruiningen zwaargewond geraakt. 


Het ongeval gebeurde rond 23.50 uur op de Zanddijk vlakbij Hansweert. Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg, ramde een boom en kwam in een lager gelegen sloot tot stilstand. De auto kwam op zijn kop terecht en de boom brak door de klap in tweeën. De man werd tijdens de botsing uit zijn voertuig geslingerd.

Omdat gelijk duidelijk was dat het om een ernstig ongeval ging werden meerdere brandweerwagens, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het zwaargewonde slachtoffer werd per ambulance naar de helikopter gebracht om vervolgens per traumahelikopter afgevoerd te worden naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over de verwondingen van de man is niets bekend.  

De weg was ten tijde van het ongeval volledig afgesloten. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (20-10-2013 om 19:48)
@ik: wat een narrige reactie. Er word alleen gezegd dat het er op lijkt dat hij geen gordel droeg... daar wordt geen waarde-oordeel over gegeven. Het is dieptriest en als het niet dragen vd gordel in dit geval "goed" heeft uitgepakt, heeft hij mazzel gehad. Ik blijf hopen dat hij het redt!
Truus (20-10-2013 om 19:18)
@iedereen, Jan Doedel geeft gewoon zijn mening. Net zoals vele anderen hier. Hij zegt NIETS verkeerd. Domme reacties van al die anderen dan ook??? Ongevallen roepen nu eenmaal reacties op. Sterkte voor de knul en zijn naasten.
Ja (20-10-2013 om 18:11)
Beetje raar he mensen, oordelen over iemand waarvan nog niet bekend is of hij het haalt. Bid liever voor hem. Dat is het enige wat helpt!
Ik (20-10-2013 om 11:48)
Het klopt dat hij geen gordel heeft omgehad, maar dit is zijn redding geweest! denk na voordat je wat zegt! waarom ga je oordelen over de toedracht?! kijk allemaal zelf goed uit zodat je het je zelf niet overkomt!
IvdH (20-10-2013 om 11:01)
@Jan Doedel, als ik terug kijk naar de laatste ongelukken die hier beschreven staan en waar de leeftijd bij vernoemd is, dan varieert de leeftijd tussen de 25 en 67 jaar, dus moet men pas vanaf 68jaar rijbewijs kunnen krijgen? niet onderbouwde generalisatie en daarnaast is de toedracht niet bekend.
Ouder (20-10-2013 om 09:23)
Of het jong is of oud, ik zie meer ouderen stunten op de weg dan jongeren bovendien, maar als ouder, moeder, vind ik het weergaloos dat mensen een ongeval waarvan iedere ouder hoop nooit het bericht thuis te krijgen, aangrijpen om discussie op gang te gooien, een mening te ventileren. walgelijk!
Cookie-instellingen beheren