Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Zwaargewonde bij ongeval Hansweert

Toegevoegd: 19-10-2013, 02.15 uur - Update: 19-10-2013, 13.59 uur
Door: Rolf de Feijter
HANSWEERT - Bij een ernstig ongeval in Hansweert is vrijdagavond een 19- jarige man uit Kruiningen zwaargewond geraakt. 


Het ongeval gebeurde rond 23.50 uur op de Zanddijk vlakbij Hansweert. Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg, ramde een boom en kwam in een lager gelegen sloot tot stilstand. De auto kwam op zijn kop terecht en de boom brak door de klap in tweeën. De man werd tijdens de botsing uit zijn voertuig geslingerd.

Omdat gelijk duidelijk was dat het om een ernstig ongeval ging werden meerdere brandweerwagens, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het zwaargewonde slachtoffer werd per ambulance naar de helikopter gebracht om vervolgens per traumahelikopter afgevoerd te worden naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over de verwondingen van de man is niets bekend.  

De weg was ten tijde van het ongeval volledig afgesloten. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaatje (20-10-2013 om 00:20)
Of die jongen nu wel fouten heefd gemaakt of niet watdoet er dat nu nog toe. de jongeman is zwaar gewond dat is wat telt en ik hoop dat hij t haald en er goed door kom dat is wat echt tel en wie zonder fouten is werpen de eerste steen .kom op nou t ga om een jong leven denk voor je reageer
Wr (19-10-2013 om 22:44)
Is het misschien verstandig om reacties zoals die van dhr. Jan Doedel, hier niet te plaatsen? Reacties zonder de feiten te kennen is zinloos en kan kwetsend zijn voor de betrokkenen! Tevens is het voor dhr. Jan Doedel misschien zinnig om een cursus Nederlands te volgen!
WJdb (19-10-2013 om 21:01)
Ongelooflijk dit, ik ken hem,kan het niet geloven. En dan inderdaad zo`n nare reactie Makkelijk he, oordelen over een ander?! Misschien eerst naar je eigen fouten kijken, want die hebben we allemaal.Bid er allemaal maar voor, daar hebben we meer aan dan aan oordelen! Wens ieder1 Gods kracht toe!
Verdriet (19-10-2013 om 20:26)
Verschrikkelijk! Je zal het berichtje thuis krijgen.....of moeten brengen. Heel veel sterkte voor alle betrokkenen.
Marja (19-10-2013 om 19:54)
Een ernstig ongeluk is niet leeftijdsgebonden inderdaad en de beste stuurlui staan altijd aan wal en misschien is die man wel geschrokken van een dier,verblind door een tegenligger, of medische oorzaak maar ik moet ook heel eerlijk zijn en denk dat hij geen gordel heeft droeg (uit auto geslingerd)
Frans (19-10-2013 om 19:12)
Als hij uit z'n auto is geslingerd zou je haast denken dat hij geem riem om had....? Ik hoop dat deze jongen er weer bovenop komt!
Cookie-instellingen beheren