Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 248 km

Illegaal vuurwerk in beslag genomen

Toegevoegd: 15-11-2013, 15.48 uur
Door: Rolf de Feijter

KRABBENDIJKE - Donderdagavond zijn drie mannen en een vrouw aangehouden voor het verkopen en kopen van illegaal vuurwerk. De politie kwam hen op het spoor na twee meldingen over het afsteken van vuurwerk in de omgeving van de Kerkpolder in Krabbendijke.

Gearriveerde agenten zagen op het Meiboompleintje vier personen met twee voertuigen staan. Omdat van één van de mannen bekend was dat hij al eens eerder met illegaal vuurwerk bezig was geweest, werden de auto's met toestemming van de bestuurders aan een grondig onderzoek onderworpen. In totaal vonden de agenten 12 dozen van 14 kilo per stuk met illegaal vuurwerk uit Polen.


Alle personen, een 20-jarige vrouw uit Beusichem, een 23-jarige man uit Deil, een 20-jarige man uit Goes en een 21-jarige man uit Kruiningen, zijn vervolgens aangehouden en voor verhoor meegenomen naar PI Torentijd in Middelburg. Allen zijn in verzekering gesteld. De vrouw is vrijdagmiddag vrijgelaten. Het inbeslaggenomen vuurwerk wordt vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Knorrepotje (15-11-2013 om 18:32)
Jee , beginnen ze daar nu al weer mee t is half November ,wij vierden op 31December altijd oudjaar met allerlei vuurwerk , maar nu vieren ze geen oudjaar meer ,t is nu een wedstrijd geworden wie t eerst vuurwerk afsteekt of t nu November is of niet ,t liefst steken ze het al in Oktober af !!!!!.
J. (15-11-2013 om 18:21)
Na grondig onderzoek in de auto's vonden ze 12 dozen van 14kilo? Waren het vrachtwagens of iets....Die 12 dozen kan je in een auto toch niet missen.
Frans (15-11-2013 om 17:39)
Laten ze ook even op de Brigdamseweg in Middelburg komen kijken....elke avond prijs
Cord (15-11-2013 om 16:21)
Behoorlijke hoeveelheid. Complimenten voor de politie. Kennen en gekend worden was het motto. Zijn gewoon handelaren. Vasthouden tot 1.1,2014. Dit zijn geen kinderen die te vroeg rotjes afsteken.
Cookie-instellingen beheren