Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Berover duwt vrouw hard op grond

Toegevoegd: 04-12-2013, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft een man dinsdagavond geprobeerd een oudere dame te beroven. Dat gebeurde op de Walstraat.


De vrouw liep rond 18.15 uur in het centrum van Vlissingen toen een man haar plotseling op de grond duwde. Hij wilde geld van haar hebben maar de vrouw schreeuwde hard en verzette zich hevig. Toen de beroving mislukte, ging de man er te voet vandoor.

Omdat de dader het slachtoffer van achteren naderde, is er geen signalement bekend. Door de duw heeft de vrouw waarschijnlijk enkele ribben gekneusd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (4-12-2013 om 23:41)
@marleen:dat slaat echt nergens op,zo te zien kom jij nooit in Vlissingen,anders had je wel geweten dat de walstraat lang is en dat in het achterste gedeelte bijna geen kip loopt dus hou ffe je mond over horen zien en zwijgen,want weet zeker als iemand het had gezien dat ze zeker iets gedaan hadden!
Theo (4-12-2013 om 20:30)
Is het is geen tijd dat er harder in Vlissingen opgetreden wordt? In de avond uren is het altijd raak met zulke situaties, volgens mij zijn het steeds dezelfde daders, de drugs gebruikers, daklozen en het gespuis. Wordt er niet goed van, zij typeren het straatbeeld van het voorheen leuke Vlissingen.
Vlissinger (4-12-2013 om 19:50)
@Marleen, blond? Waar denk je zelf dat dit gebeurd is, op het drukste stukje of op een stil plekje van de Walstraat? Neem van mij aan een Vlissinger had dit graag aangegrepen om die held een beetje opvoeding en fatsoen bij te brengen.
Vlissinger (4-12-2013 om 19:30)
Sjongejonge.. Hoe triest ben je.. Moet het echt niet zien gebeuren want dan vreet je de rest van je leven door een rietje...!! Want aangifte doen als een dader bekend is is toch zinloos want van 100 uur schoffelen leren ze het echt niet af..!!
Tonia (4-12-2013 om 18:38)
Wat een held: een oudere dame van achter annvallen. Hoe laag kan je zijn om dat te doen. Bah.
Duijts (4-12-2013 om 18:14)
Wat een laffe klootzak.
Cookie-instellingen beheren