Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Berover duwt vrouw hard op grond

Toegevoegd: 04-12-2013, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft een man dinsdagavond geprobeerd een oudere dame te beroven. Dat gebeurde op de Walstraat.


De vrouw liep rond 18.15 uur in het centrum van Vlissingen toen een man haar plotseling op de grond duwde. Hij wilde geld van haar hebben maar de vrouw schreeuwde hard en verzette zich hevig. Toen de beroving mislukte, ging de man er te voet vandoor.

Omdat de dader het slachtoffer van achteren naderde, is er geen signalement bekend. Door de duw heeft de vrouw waarschijnlijk enkele ribben gekneusd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (4-12-2013 om 18:10)
En niemmand zag dit gebeuren typich vlissingen he das daar normaal horen niks zien niks weten niks schaam u zeg en die dame succes hoor met herstel
Vlissinger (4-12-2013 om 17:48)
Wat ben je diep diep gedaald om zo iets tedoen , hoop dat ze hem gauw pakken en tegen de muur zetten
Cookie-instellingen beheren