Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen met bieten in sloot

Toegevoegd: 20-12-2013, 11.41 uur
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - Donderdagavond is bij Middelburg een vrachtwagen geladen met bieten in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde op de Zandvoortseweg tussen Middelburg en Grijpskerke. De vrachtwagencombinatie gleed in een bocht rechtdoor en belandde in een naastgelegen sloot. De oorzaak van het ongeval was vermoedelijk een spekglad wegdek als gevolg vanwege slik op de weg.

Afgelopen nacht zijn de bieten uit de vrachtwagen gehaald en vanmorgen werd begonnen met het bergen van de vrachtwagen. Een grote telescoopkraan was ter plaatse om het gevaarte uit de sloot te hijsen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R43 (22-12-2013 om 12:30)
De meeste met hun eigen schuld dikke bult verhaal zullen dezelfde zijn die lopen te zeiken dat de wijkverpleegster weer telaat. Of tafeltje dekje 81 erwten bij hun aardappels hebben gedaan inplaats van de afgesproken 86.... Als je niet weet hoe of wat er was. zwijg dan azijnzeikers!!
Justus (21-12-2013 om 23:53)
Stelletje lamstralen die hier allemaal gereageerd hebben zolang jullie helemaal nie weten wat er gebeurd is oordeel dan niet
Ro (21-12-2013 om 22:46)
Voor de duidelijkheid een chauffeur die bieten komt ophale heeft niks met de boer te maken! De chauffeurs halen de peeen op en voeren ze af naar de fabriek, en gaan zo een lijst af met agrarische bedrijven. Niks eigen schuld er is maar 1 iemand verantwoordelijk de veroorzaker van deze modderboel!
Gerrit (21-12-2013 om 22:37)
Hebben jullie niks beters te doen ouwe zeikerts waar gewerkt word vallen de spaanders stelletje knoesten
Knoest (21-12-2013 om 22:36)
Willen alles mensen die er geen verstand van hebben en zomaar wat lullen weer achter de garaniums gaan zitten en voor al niet praten over eigen schuld dikke bult
R (21-12-2013 om 22:15)
Zoals altijd lees je ook nu, dat de beste stuurlui aan wal staan. Die chauffeur deed gewoon zijn werk en dat de weg niet schoon was is niet zijn schuld, maar de boeren moeten de weg schoonmaken nadat de bieten gerooid zijn.
Cookie-instellingen beheren